» Söndag!

Hejhej!
Har eran söndag vart bra?

Jag gick ut och fixade stallet vid 10-halv 11. Tog sedan in Pascal och gjorde iordning honom. 

Skrittade sedan iväg upp till paddocken, gick bra! Paddocken var hård idag så tog de lugnt. Började med att göra lite igångsättningar, han svarade bra! Travade sedan runt och gjorde lite volter och små tempoväxlingar. Kände sedan att de inte hjälpte att rida där då Pascal var galet pigg idag och han behövde verkligen röra på sig mer än att bara jogga lite, så red tillbaka hem igen och red på åkern. Joggade i ca 20-25 minuter i paddocken. 
Väl på åkern skrittade jag lite på korta tyglar och sedan började jag galoppera, han var pigg, väldigt pigg.. ;) men galopperade bara på i ett lugnt tempo på volter, rakt spår osv. Gjorde små tempoväxlingar här också, men ökade inte på fullt då jag kände att de skulle bli lite för okontrollerat då. Han var jättefin iallafall! Travade sedan av honom lite och sedan skrittade jag av honom på åkern också. Red i sammanlagt lite mer än 1 timme, men de behövdes! Nöjd!

Har annars bara tagit de lugnt idag, vart galet trött idag.. Imorgon taggar vi måndag och en ny skolvecka.. ;) hoppas ni har haft en bra första advent!
Ha dé!

Suddig mobilbild från dagens pass.//Emma
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo