» Dagens ridpass!

Hejhej!
Idag red jag i paddocken, gick bra! Red på åttvolt, tempoväxlingar och mycket övergångar! Han var super fin! Red utan spö, bara med sporrar. Han var framåt! Han var även väldigt mjuk och fin. 
Finns inte så mycket mer att säga än att jag är jätte nöjd med passet!

Inte gjort så mycket mer idag, fixat lite hemma. Imorgon rider jag nog också i paddocken, men får se!
Nu på kvällen gick jag, pappa och hundarna en promenad i skogen, mysigt! 
//Emma 

» Stallet -->

Nu är jag på väg upp till stallet med Tim, Julia ska rida honom så jag är snäll och tar upp honom från betet ;)//Emma 

» Godmorgon!

Hejhej, sovit gott?

Jag vaknade precis, skönt att få sova ut ;) jag och mamma ska in till "stan" sedan, köpa lite foder och sånt. Jag rider i eftermiddag någon gång tror jag, blir ett paddockspass!
Nu måste jag gå upp, hoppas ni får en bra måndag!//emma

» Fina Benzon idag!

Idag blev det fram och av skrittning ute och dressyr i paddocken. Han var framåt, han lyssnade bra på mina hjälper. Gjorde lite skänkelvikningar, öppnor, halter och övergångar. Han var super fin, eller ja, han kändes iallafall super bra! 
Travade av länge i paddocken, han var super mjuk! Gjorde mycket kringelikrokar när jag travade av. 
Känslan i slutet var att jag inte ville sluta rida, han var så himla mjuk och fin!
Super nöjd med passet idag!


//Emma

» Startar dagen på bästa sätt!//Emma

» Regn,regn och regn..

Hejsanhoppsan, har ni haft en bra regnig-lördag?

Jag stack hem vid 10 för att rida och sånt, hjälpte även pappa lite. Red en stund i paddocken i alla gångarter, han var fin! Lät honom jobba igång i sin takt om ni förstår vad jag menar ;) men han var framåt i slutet!  Är nöjd! Hade tur för de var ett regnuppehåll när jag red ;)

Benz förra ägare kom ju även, dem tyckte Benz såg fin ut! Kul att höra :)

Efter jag ridit hjälpte jag pappa hemma och sedan stack jag hem till Johanna så nu är jag hos Johanna och ska sova här inatt! Inte gjort så mycket, kollat på lite videos och typ dött av skratt! ;)
Imorgon rider vi ut på morgonen innan hästarna får gå ut.
Jag och Johanna fick reda på en sjuk grej för en stund sedan, kommer dock inte förklara då ingen kommer tro oss..

Sov gott!
//Emma

» Lördag!

Hej och godmorgon allesammans!

Igår var jag ju somsagt med Johanna hela dagen, vi stack upp till stallet och fixade. Myste lite med Benz i hagen.

Just nu är jag hos Johanna, sov här inatt. Idag blir det nog ett paddockspass på benz. Vet inte vad som händer mer idag, sover nog hos Johanna inatt igen. Jojuste! Benz förra ägare kommer idag och hälsar på!

Hoppad ni får en bra lördag!
//Emma 

» Godmorgon!

Godmorgon allesammans!
Idag får Benz vila, åker bara upp för att mocka, fixa fodret och kanske borstar honom. Han ska även få beta lite. Vet inte riktigt vad jag och Johanna ska göra mer idag, fixa lite här typ.
Hoppas ni får en bra fredag!
//Emma

» Dagen 26/6

Hejhej!
Idag red jag i paddocken, gick bra! Blev inte så hårt pass då han gick hårt igår. Men jag är nöjd med passet, han kändes bra! Gjorde lite framdelsvändningar, bakdelsvändningar, skänkelvikningar, tempoväxlingar och skritt,galopp. Han kändes somsagt jättebra, han var bra i munnen. Nöjd!

Jag,mamma och Johanna var även på kungsbacka ridsport, köpte en grej, en grep ;) provade massor med stövlar, men det var ingen stövel som jag fastnade för :P Jag beställde ett par andra stövlar förut.

Just nu är jag hemma hos Johanna, ska sova här inatt. Lär sova här några/ganska många nätter nu, då jag inte vågar sova hemma.. Både jag och Johanna pratar i sömnen, så vi har laddat ner en app som spelar in när man pratar. Och inatt då när Johanna sov hos mig var de någon som pratade, de var varken jag,Johanna eller någon annan i min familj. Så nu vågar inte jag sova hemma :P 

Imorgon ska vi fixa med lite grejer hos Johanna och sedan sticker vi till stallet. Benz vilar, han ska få beta lite.
Hoppas ni haft en bra dag!

//Emma

» Sovmorgon!

Godmorgon allesammans, sovit gott? 
Jag och Johanna fick sovmorgon idag, så skönt att få sova tills man vaknat! Jag vaknade precis och Johanna sover fortfarande ;)
Vet inte riktigt vad vi hittar på idag mer än att rida. Vet inte hur jag ska rida heller, kanske paddocken? Vi får se.

Ha en bra torsdag!
//Emma

» Dressyrträning!

Guud vad dagen har varit lång, hunnit med mycket idag. Efter vi var i stallet i morses/förmiddags stack vi hem och bara la oss och vila, var skönt att bara vila sig lite! Sedan var de upp igen för att sticka till stallet igen.

Jag red dressyr för Annika, gick bra! I början var han seg i benen, så de var jobbigt att rida rörelserna. Men efter en stund var han jätte fin! Gjorde öppnor, slutor, slutor på diagonalen, skänkelvikningar, enkla byten och lite sånt. Han var fin i formen, det är mest jag som behöver tänka på mig själv. Jag är nöjd med träningen och Benz verkade också nöjd!

Johanna sover här inatt igen, skojigt! Imorgon blir det sovmorgon! Ska bli skönt att få sova ut! Hoppas ni haft en bra dag iallafall!
//Emma

» Trött..

Jag och Johanna har hunnit med mycket idag och dagen är inte ens slut. Vi stack upp till stallet vid 20 i åtta och släppte ut hästarna. Johanna skulle rida så jag ledde med Tim. Tim tyckte de var kul att få komma ut en sväng.
Efter det mockade vi, packade hö,sopade osv. Sen så gick vi ner till paddocken för att rensa ogräs, det gick inte så bra.. Vi gav upp ;)
Istället tvättade vi paddocksstaketet,vi kom inte så jätte långt, men vi gjorde de noggrant. 

Om en timme ska ci dra upp till stallet igen, jag ska åka och träna dressyr för Annika. Ska bli kul, men just nu är jag inte så taggad då jag är galet trött! Får hoppas man blir lite piggare sen ;))//Emma 

» Ute!

Jag och Johanna är ute med hästarna just nu, Johanna idéer Bosse och jag leder tim! Tim blev borstad ordentligt innan, så nu är han ren och fin ;)
//Emma

» Stallet!

Godmorgon!
Jag och Johanna ska strax dra till stallet och släppa ut hästarna och sånt. Sedan ska vi mocka och fixa. Vi tänkte även rensa ogräs i paddocken. 
Jag ska träna ikväll så jag rider då ;) jag ska även gå lite med Tim idag tror jag.

Hoppas ni får en bra dag!
//Emma

» 6 månader kvar.

Hello!
Jag,Johanna och Isabelle red i paddocken i morses, hade framme lite bommar. Var ett tag sedan jag hade framme de ;) benz skötte sig iallafall bra! Han var seg men endå inte :P galopperade över lite galoppbommar och travade över travbommar och lite sånt. Nöjd!

Resten av dagen har jag och Johanna bara gjort bra saker ;) vi har rensat klart 1 grusgång av 2 stycken och så har vi städat mammas bil både inuti och utanpå. Det är kul när man ser resultatet, skulle tagit före och efter bild ;) vi stack sedan och köpte gosig och sen drog vi upp och kollade på hoppträning. Mer har vi inte gjort ;)

Johanna sover här inatt igen, imorgon har vi stallet på morgonen. Btw. Det är "bara" 6 månader kvar till julafton :P
Sov gott!
» Godmorgon!

Hej och godmorgon!

Jag vaknade för en stund sedan, ska snart försöka ta mig upp ;) idag ska jag, Isabelle och Johanna rida i paddocken, vi ska ha fram lite bommar och sånt.
Vet inre vad jag och Johanna ska göra resten av dagen, men vi kanske kommer på något tillslut ;))

Hoppas ni får en bra tisdag!
//Emma

» Uteritt!

Hejsanhoppsan allesammans, haft en bra dag?

Jag och Johanna stack upp till stallet vid 8 och släppte ut hästarna osv. De gick bra! Sedan red jag,Isabelle och Johanna ut, vi red hunared. Red i alla gångarterna, men mest skritt. Benz skötte sig bra! Red väl ungefär lite mer än 1 timma tror jag. Jag är nöjd!

Efter de gjorde vi inte så mycket, rensa lite ogräs och hjälpte till lite. Vi hjälpte även Isabelle att flytta lite grejer.
Jag,Johanna och mamma stack upp till stallet vid 7 eller något, Benz och Bosse fick äta lite gräs innan dem fick gå in. När dem hade gått in så började vi rensa bland alla täcken och schabrak. Det försvann ganska många schabrak/täcken och sånt. Fick ihop en ganska stor "säljhög" och även en liten "slänghög" ;) 
Hoppas ni haft en bra dag iallafall!

//Emma

» Stallmorgon!

Godmorgon!
Jag och Johanna är uppe i stallet, vi har mockat, fixat allt foder och släppt ut hästarna. Idag kommer även en ny stallkompis ;)

Ha en bra dag!//Emma

» Dagens ridpass!

Hejhej!

Idag red jag för Annika, gick bra! Han var fin i formen, dock svarade han inte riktigt på mina hjälper ibland. Gjorde lite enkla byten, jobbade på volten, att han skulle lyssna för mina hjälper osv. Han blev lite stark imellanåt, men annars var han mjuk! 
Jag och Johanna skrittade fram ute och skrittade av ute. Jag är nöjd!

Imorgon rider jag,Isabelle och Johanna ut, ska bli kul!
Johanna sover även här imorgon, och imorgon har vi stallet på morgonen.
Sov gott!


//Emma

» Gräs är gott!


//Emma

» Söndag!

Hejhej!
Jag vaknade precis, Johanna och Annika tog hästarna idag. Idag ska jag kanske vara med Johanna, vet inte vad vi ska göra om vi hittar på något ;) men jag rider i eftermiddag iallafall, Annika skulle hjälpa mig lite idag. 
Vet inte vad som händer mer idag.

Men ni får ha en bra dag!

//Emma

» Imorgon.

Skriver om dagen imorgon istället, är jätte trött. Sov gott!


<3


//Emma

» Godmorgon?

Hejhej! 
Jag vaknade för en stund sedan, skönt att sova ut, men tycker inte om att sova länge. Hela dagen försvinner då ;)
Jag har träningsvärk sen igår, vi som vad här spelade brännboll i gräs. De var jobbig att springa i gräset ;) men de var kul!
Idag blir det nog dressyrpass i paddocken, rider nog i eftermiddag någon gång. Vet inte vad vi ska göra mer faktiskt.

Hoppas ni får en rolig dag!

//Emma

» Godnatt!

Nu ska jag sova, är dötrött ;) hoppas ni haft en bra midsommar!

//Emma 

» Poolhäng!

Sitter hos farmor och farfar, har ätit lite glass och jordgubbar. Syrran och kusinen ska bada ;)

//Emma

» Hagkompis!

Hejhej!
 
Idag red jag och Johanna ut en säng, inte så super långt. Red i skritt och trav. När vi kom tillbaka red vi även lite i paddocken, gick bra! Benz var seg, men han var endå ganska mjuk.
Red mest åttvolter och volter. Han kändes ganska bra, men han kändes ju somsagt ganska seg. Jag tror inte att han såg så jätte seg ut, men det var iallafall den känslan jag hade ;) Jag är nöjd!
 
Vi släppte även ihop Benz och Bosse tillsammans i hagen. Det tog en stund innan dem började nosa på varandra då Benz skulle dricka först ;) Men det gick iallafall bra, dem brydde sig inte så jätte mycket om varandra. Dock gick Benz efter Bosse för att se vad han gjorde. Men det var lugnt och dem såg nöjda ut! Tror det kommer bli bra!
 
Nu måste jag fixa iordning mig, då vi ska åka till farmor och farfar och fira midsommar!
 
 
 
"Måste bara klia mig lite".
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Midsommar!

Godmorgon!
Idag ska jag rida ut med Johanna, vet inte vart vi ska rida. Vi ska även försöka släppa ihop Bosse och benz efter att vi ridit. Klockan 12 ska vi vara uppe hos farmor, antar att vi ska äta lite där och så. Vet inte vad som händer mer idag.

Men nu ska jag snart gå upp. Glad midsommar!


//Emma 

» Trött..

Hejsan hoppsan folket!
Idag har jag vart med Johanna hela dagen, har vart skoj!

Jag red Benz i paddocken, gick jättebra! Han var jätte mjuk och även ganska bra i formen. Gjorde lite serpentiner, öppnor, slutor, volter, enkla byten och lite sånt. Jag är super nöjd med passet! Han svarade när jag tryckte på framåt och även när jag tog tillbaka honom. Enkla byterna gjorde han också jätte fint! Jag är somsagt jätte nöjd!

Jag och Johanna fixade lite i stallet efter att vi ridit, stack hem till henne vid 3 typ. Grejade lite där och sedan stack vi upp till min farmor och farfar. Vi fikade och badade där, det var dock inte så superduper varmt i poolen.. Men vi badade en stund endå ;)

Jag är helt slut, dötrött ;) jag ska strax gå och lägga mig. Imorgon blir det stallet tidigt!
Hoppas ni haft en bra dag!
//Emma

» Hejhej!

Godmorgon!
Jag och Johanna vaknade för några minuter sedan, orkar inte gå upp ;) 
Vi ska rida i paddocken idag, jag ska rida dressyr. Johanna är förresten den nya stallkompisen! 
Ikväll ska vi åka till min farmor och bada, ska bli kul! Vet inte vad vi mer ska hitta på, men vi lär komma på något ;)


Ha en bra dag!

//Emma

» Ny stallkompis!

Godag folket, haft en bra dag?
Idag kom en ny häst till stallet och jag får även en till stallkompis ;) 

Jag red benz ett lätt pass i paddocken, gick bra! Han svarade dock inte så jättebra på mina hjälper idag. Kanske var för att han fick vila igår? Annars var han fin!

Jag och Johanna hjälpte till att ta in hö innan och efter vi red. De var ganska jobbigt, men nu är de gjort :P Johanna sover hos mig inatt, imorgon blir det ett paddockspass på Benzon.


Hoppas ni haft en bra dag!

//Emma

» Bilen!

Hej och godmorgon!
Just nu sitter jag i bilen, ska gör lite grejer ;) jag rider Benz ikväll i paddocken tror jag! Vi ska även ta in hö i eftermiddag tror jag.

Hoppas ni får en bra dag i solen!
//Emma 

» Hos Johanna!

Hejhej!
Just nu är jag med Johanna, vi har Precis bakar chokladbollar. Vi fick sovmorgon idag igen - skönt! Benz vilar idag, jag ska bara åka upp och mocka och fixa fodret sedan. 
I eftermiddag/kväll ska vi åka och bada! Sedan har vi inte så mycket mer planerat idag, jag sover hos Johanna inatt igen!

Ha en bra sommarlovsdag!

//Emma 

» Skritt!

Hejsanhoppsan allesammans, haft en bra dag?

Jag har vart med Johanna hela dagen och är även med henne nu, vi har haft kul! Vi har faktiskt inte gjort så jätte mycket idag, Johanna red Tea så jag hängde med dit bort. Sedan hängde Johanna med mig så red jag Benz.

Idag blev det uteritt i skritt, till sjön och tillbaka. Johanna ledde Tim. Det tog ca 45 min inklusive matpauser för Tim... ;) men det gick iallafall bra! Tror att Benz tyckte de var ganska skönt att bara få komma ut och lite, han såg nöjd ut iallafall! 

Hoppas ni haft en bra dag! Jag sover hos Johanna inatt igen!//Emma

» God morgon!

Hejhej! 
Just nu gör jag inte så mycket, har sovit hos Johanna inatt. Vi fick sovmorgon idag ;) 
Idag ska jag rida Benz, vet dock inte hur eller vart jag ska rida :P efter jag ridit sticker jag till Johanna eller så kommer hon till mig, vi får se.

Hoppas ni får en bra dag!
//Emma

» Tävlingsresultat 15/6

Hejhej!
Idag var jag somsagt och tävlade i tvååker, gick faktiskt bra! ;) de var dammigt på framridningen, men de gick att rida endå. Han kändes bra inne på banan, lite seg. 
Dock tycker jag de är svårt att veta vilken form han har. Men jag hade en bra känsla inne på banan! Fick 65.526%, jag är nöjd med procenten!
Fick ingen placering, men de var duktiga ryttare med!

Detta var lite kort om dagens tävling. Johanna hängde även med och fotade!

//emma

» Mot tävling!

Hejhej!
Nu drar vi på tävling i tvååker. Jag ska rida en klass, LA;P1.
//Emma » Imorgon!

Hejsan hoppsan! Har inte bloggat så mycket idag, men bloggar mer imorgon för nu ska jag sova :P//Emma

» Hejhej!

Godmorgon!
Igår kom Johanna till mig, vi gjorde inte så jätte mycket. Hon hängde med och kollade när jag tränade.

Träningen igår gick bra, han var lite seg. Gjorde öppnor, slutor, skänkelvikningar och red igenom LA:P1. 
I slutet var han mjuk och fin! 
Lite kort om gårdagenspass.

Idag ska jag och Johanna eventuellt till Börjes. Vi kanske sticker upp till farmor och badar, man vet aldrig vad vi hittar på. Jag rider nog i kväll tror jag. 

Ha en bra dag!
//Emma

» Godmorgon!

Eller ja, kanske inte direkt morgon menmen.  Jag vaknade 20 över 10, skönt att få sova ;) 
Idag ska jag eventuellt vara med Johanna, ska bli skoj :P hon ska nog hänga med till träningen ikväll. Jag ska träna dressyr för Annika.
Händer nog inte så mycket mer idag, första sommarlovs dagen ju!

Ha en bra daaaag!


//Emma

» Godnatt!

Dagen har vart bra, åt pizza med klassen förut. Var väl mysigt ;) hängde sedan med några kompisar hem, vi fixade iordning oss och sedan stack vi till skolan. Avslutningen gick bra och allt känns bra. Dock var ju de flesta ganska ledsna eftersom vi splittras och vi får nya lärare och sånt nu efter sommaren. Alla sexorna fick gå upp på scenen, var lite pinsamt :P 
Men jag har haft en bra dag, dock var de somsagt lite jobbigt att säga hejdå till alla förut. 

Hoppas ni haft en bra dag!Vi i min klass fick varsitt fuck cancer armband av vår lärare.//Emma

» SOMMARLOV!

Nu har jag sommarlov, känns jätte skönt! Dock var de lite jobbigt att säga hejdå till alla, speciellt läraren. Men de känns endå ganska bra!

//Emma

» Avslutning!

Godmorgon!
Idag är de äntligen skolavslutning, ska bli så skönt med SOMMARLOV! 
Dock slutar vi ikväll så vi ska till skolan på dagen också, men vi ska väl mest chilla. Vi ska dra upp till byn och käka pizza också ;)
Mamma rider ut Benz idag med Pernilla och birk då jag känner att jag inte hinner rida idag.

Men nu måste jag gå upp! Ha en bra dag!
//Emma 

» Dagens ridpass!

Hejhej!

Idag blev de ett dressyrpass i paddocken, gick bra! I början var han ganska stel och seg, men det släppte efter en stund. Gjorde öppnor,skänkelvikningar, fram/bakdelsvändningar osv. Han var fin i slutet! Ganska nöjd!

Idag har de vart en ganska lugn dag i skolan, dock var de ganska tråkigt att se på film då de inte var någon bra film ;) hoppas ni haft en bra dag! Imorgon taggar vi SKOLAVSLUTNING!!

//Emma

» Film!

Vi valde att stanna kvar i klassrummet och se på film istället för att bada då de skulle börja åska och sånt.
//Emma

» Godmorgon!

Hejsanhoppsan folket, har ni sovit gott?  

Idag ska jag till skolan som vanligt ;) vi ska åka och bada i eftermiddag, ska väl bli kul! Händer nog inte så mycket annat i skolan tror jag. 
Jag får se när jag rider, men de blir ju i eftermiddag/kväll iallafall ;)
Blir nog ett dressyrpass i paddocken.

Nu ska jag dra till skolan, ha en bra dag!
//Emma 

» Härlig uteritt!

Hola amigos!
Idag red jag ut med Pernilla och birk, gick jätte bra! Vi red i alla gångarter. Benz tyckte de var kul att få komma ut och springa av sig lite!
Han skötte sig bra, öronen var framåt nästan hela tiden ;) som tur va så var de inte så jätte varmt när vi red, klart att de var varmt men solen stod inte på så som den gjorde innan vi red ;)
Jätte nöjd med benz iallafall!

Idag har de vart upp till 32grader!! Helt sjukt vad varmt de har vart! I skolan idag sprang/gick vi bollevarvet (man springer en sväng typ), de var jätte varmt! Efter lunch spelade även de sexorna som ville fotbollsmatch mot lärarna. De var kul men man blev hur varm som helst! Även om man inte hade spelat en var man jätte varm. Men de var väl kul endå! Dock vann lärarna med typ 15-1.. ;) 

Inte gjort så mycket mer idag, hoppas ni haft en bra dag!

//Emma

» Sool!

Godmorgon!
Solen skiner ute och de är redan varmt! Just nu är jag ute med hunden en sväng, ska snart sticka till skolan. Idag ska vi spela fotbollsmatch mot lärarna ;) 

Ni får ha en bra soligdag!
//Emma 

» Sista måndagen.

Hejsanhoppsan, haft en bra dag?
Min dag har iallafall var bra, skolan gick ganska snabbt och vi gjorde inte så mycket mer än att typ chilla och städa. Det var en klasskompis som hade bakat muffins så då fick vi de och sedan fick vi glass av engelskaläraren då de var sista lektionen med honom.

Efter skolan stack jag hem, gjorde inte så mycket innan jag hängde med syrran på avslutning. Efter de kastade jag lite boll med Julia. 

Blev ett kvällspass på Benz i paddocken, började rida vid 9. Var väldigt skönt eftersom de inte var så varmt, men man blev uppäten av alla knott.. 
I början var Benz stel, men efter att jag ridit en stund var han bättre. Gjorde öppnor, serpentiner, skänkelvikningar osv. Rullade bara på i galoppen en stund, han tyckte det var skönt att bara få springa lite ;) jag är iallafall nöjd med dagens ridpass!


Denna måndagen var även sista måndagen med denna klassen, i de klassrummet, med läraren och på den "avdelningen" ;)
//Emma

» Sjukligt varmt!

De är så himla varmt ute! Står på väderappen att de ska bli ännu varmare imorgon! kanske sticker upp till kusinen och badar lite sen ;) 
Jag rider Benz senare ikväll då jag antar att de kommer vara varmt ett bra tag till :P
//Emma

» Sista veckan!

Godmorgon folket!
Denna veckan är de sista veckan i skolan innan SOMMARLOV ;)
Tror inte vi gör så mycket i skolan denna veckan, städar och lite sånt.
Nu ska jag gå upp, ha en bra måndag!


//Emma 

» Lugn uteritt!

Hejhej!
Idag blev det en ganska lugn uteritt, men de var kul endå! Jag och Isabelle red hunared, blev mest skritt men även trav. Benz var nöjd och de var jag med!
Finns inte så mycket mer att säga. 

Idag har jag även klipp gräset ;) var ute med pappa el stund förut och fixade lite och nu ikväll var jag utred lillsyrran och busade :P mer har inte hänt idag, vart en ganska lugn dag!

Nu ska jag sova, godnatt!


Bästa Benzon!
//Emma

» Ute

Hello!
Just nu är jag ute med syrran, mysigt! Det är fortfarande varmt ute även om klockan är 8.
Nu ska vi fortsätta springa runt ;)//Emma

» Godmorgon!

Tjosanhoppsan allesammans!
Jag vaknade för en stund sen bara, ska snart gå ner och äta frukost.
Idag ska Benz få komma ut lite i skogen, jag och Isabelle ska rida i eftermiddag. Idag får jag nog hjälpa till lite hemma tror jag ;)

Ni får ha en bra söndag!


//Emma

» Dålig update.

Hej och sorry för dålig update idag. Har vart igång hela dagen typ.
Började med att jag knappt sovit inatt, hängde med Johanna imorses, när jag kom hem mockade jag och fixade och sedan stack vi på kalas.
Just nu gör jag inte så mycket, mår illa så ska väll snart gå och lägga mig. 
Benz har fått gå på betet i några timmar idag, tog upp honom till stallet vid 16 eller något. Fixade somsagt i stallet, gick snabbt.
De har vart en bra dag, hoppas ni också haft en bra dag!

Men nu ska jag fixa lite och sedan gå och lägga mig! Blev nog ett litet flummigt inlägg ;)

//Emma 

» Lördag!

Hejhej!
Just nu sitter jag i bilen med Johanna, vi har vart iväg en sväng ;) benz vilar idag, sticker upp sen och mockar och sånt. 
Ikväll ska vi iväg på kalas typ.
Händer inte så jätte mycket mer idag tror jag.
Inte de bästa inlägget, men de blev iallafall lite om dagen ;)
//Emma 

» Tävlingsresultat!

Idag var jag somsagt och tävlade i Billdal, en LA:P1. Jag är nöjd med min ritt idag, han kändes väldigt bra! Han var framåt inne på banan, mer än vanligt faktiskt. 
På framridningen var han också väldigt fin, dock var de väldigt blött och geggigt på framridningen. Fick igenom de jag ville där. Var prickig när jag kom ut från framridningen ;) hade geggprickar på ridbyxorna.. Men fick 60.197% jag är nöjd, godkänt resultat + att de kändes bra!

//Emma 

» Nu drar vi!

Nu sticker vi till Billdal, känns konstigt att åka såh

» Dagen!

Godmorgon, eller godmiddag kanske?
Jag vaknade precis, fick sovmorgon idag. Brukar aldrig sova så länge, men var väl antagligen väldigt trött då ;)
Idag är de tävling i Billdal!
Ni undrar säkert hur jag kan få sovmorgon när jag ska tävla, men jag startar 19:02 ikväll så jag har inte så jätte bråttom. Ikväll ska jag starta en klass, LA:P1. De är 300 starter idag ;)

Nu får jag väl försöka gå upp, ha en bra dag!//Emma 

» Torsdag!

Godkväll!
Idag var det en chill dag i skolan, har städat lite i klassrummet och sånt. Johanna hängde med hem efter skolan, var kul! Fixade stallet och red.
Blev ett ganska lugnt pass, testade gas och broms, gjorde serpentiner, volter och lite kringelikrokar. I slutet var han väldigt mjuk!
Vi stack sedan hem till Johanna, "åkte" skrinda bort till stallet där. 
När vi kom tillbaka såg vi på film, skräckfilm.. Gjorde inte så mycket mer innan jag skulle åka hem, men jag hade iallafall kul!

Nu ska jag sova, godnatt!


såg ut som en död människa eller något;)

//Emma

» Godmorgon!

Hejsanhoppsan, sovit gott?
Idag händer det inget speciellt i skolan, blir nog en ganska lugn dag.
Johanna hänger med hem efter skolan. Blir ett pass i paddocken sen, det blir nog ett ganska lugnt pass. Efter de drar vi hem till henne, vet inte riktigt vad vi ska göra, men de kommer vi på då ;)

Hoppas ni får en bra torsdag!


Bildbrist


//Emma

» Allmänt om dagen!

Hola amigos!
Dagen har vart ganska lugn, dagen i skolan var bra. Den var lång men endå kort ;)
Stack en efter skolan, åt, bytte om och sedan upp till stallet.

Idag red jag dressyr för Annika, gick jättebra! Gjorde öppnor, slutor, skänkelvikningar, volter, ryggade, bakdelsvändningar osv. Red även igenom LA:P1 och gjorde lite olika delar från LA:4. I början var det väldigt svårt att få upp huvudet på honom, men efterhand gick de jätte bra!
Jag är super nöjd!//Emms

» Ridschema!

Hejhej! Vet att typ hälften av veckan har gått, men vi kör endå på ett ridschema ;)

Måndag: 
Mamma red ut Benz.

Tisdag: 
Jag hopptränade.

Onsdag:
Dressyrträning för Annika.

Torsdag:
Trim i paddocken,känna igenom honom lite.

Fredag:
Dressyrtävling i Billdal.

Lördag:
Ut/jogg i paddocken.

Söndag:
Eventuellt rida ut med Isabelle.

Brukar inte veta vart jag ska rida eller hur, men den här veckan vet jag ungefär hur jag ska rida iallafall ;)


//Emma» Allmänt!

Godmorgon, sovit gott?
Idag händer inte så mycket tror jag, har so-prov i skolan. Idag blir det dressyrträning för Annika oxkså.
Mer händer inte.
Ha en bra dag!


//emms

» Dagens ridpass!

Idag hopptränare jag somsagt Benz, var riktigt kul faktiskt! Benz tyckte också de var super kul! Hoppade trekombination, räcke, oxer och lite sånt. Han blev ganska stark när jag väl fått upp de tempot jag skulle ha. Jag är ett kontrollfreak så jag vill ju helst att de ska vara ganska lugnt, men de kändes bra idag att han lixom fick "släppa loss" lite ;)
Men jag fick in flera bra språng! Jag har inte hopptränat Benz mer än för mamma och en gång för annika(har gått bra då med), men de känns som de blir en helt annan situation när man är flera stycken. När de andra hoppade banan tittade jag på hur dem gjorde, dem är mer rutinerade i hoppning.
Jag kan ju säga att detta var absolut inte sista gången jag hopptränade ;) Men jag är iallafall super nöjd, i slutet var han super mjuk!//Emma

» Plugg...

Hello!
Jag ska plugga nu, har so-prov imorgon. Har knappt kollar på papprena vi fick för ett tag sen ;)
Men kanske är bäst att börja läsa nu, vi hörs!//Emma 

» Hoppträning!

Nu sticker vi till hoppträningen!//Emma 

» Godmorgon!

Hejsan!
Jag ska snart gå upp, fixa lite inför skolan. Händer inget speciellt i skolan idag heller. Idag ska jag eventuellt hoppträna, ska bli kul!
Måste även plugga idag, har förhör/prov imorgon..

Ha en bra tisdag!//Emma 

» Lång dag!

Hejhej!
Idag har de vart en lång dag, har hunnit med massor känns det som även om jag inte gjort så mycket ;) skolan gick bra, gick lite tidigare. Åkte toll Ullared direkt, var knappt några människor där! Vissa gånger har man knappt kunnat ta sig förbi folk, men idag kunde man gå hursomhelst :P
Jag fick köpt lite grejer, köpte bara kläder ;) 
Hoppas ni haft en bra dag, godnatt!//Emma

» Hem från Ullared!

Nu åker vi från Ullared, de var inte så många här faktiskt!


//Emma

» Monday!

Idag är vi taggade för skola, eller inte. Tror inte de händer något speciellt idag i skolan. Mamma rider ut Benz idag med Pernilla!
Efter skolan drar vi till ullared, jag har inget speciellt jag ska köpa.
Ha en bra dag, godmorgon förresten!


//Emma

» Långhelgen slut..

Nu är långhelgen slut, imorgon blir det skola igen. Har dock bara 8dagar kvar innan skolavslutningen! 
Idag red jag på förmiddagen, stack hem och fixade lite. Vid halv 2 drog vi till en tävling, min faster tävlade så vi åkte dit och kollade. På vägen hem stannade vi på Hööks ;) köpte ridstrumpor, tunna strumpor och "vanliga" strumpor.

Hoppas ni haft roliga ledigadagar!


Johanna och Tim ;)
//Emma

» Dressyrträning!

Hejsanhoppsan!
Idag tränade jag dressyr för Annika, gick jättebra! Flyttade bakdelen/framdelen, gjorde skänkelvikningar, öppnor, slutor, volter, förvändgalopp osv. Var en svår övning, öppna på medellinjen, volt och sedan sluta till hörnet ;) 
Jobbade även på att ta tillbaka honom efter att jag ökat. Galopperade också förvändgalopp på volten, var ganska svårt :P 
Jag är iallafall jätte nöjd! Benz var helt slut efter och de var jag med!

Benz fick gå ner till betet efteråt. Isabelles hästar var där nere när vi kom dit, direkt när han kom in i hagen blåste han upp sig och ville visa upp sig:P Han får  gå där nere en stund till. 
Johanna klickade även lite bilder när jag red som kanske kommer upp här;)

//Emma
» Träning!


Taggad benz.. :P
//Emma