» På väg!

Nu är vi på väg hem från en rolig dag på sommarland! Har faktiskt haft jätte kul! Åkt allt möjligt, badat och sånt!









//Emma 

» Sommarland!

Hej och godmorgon allesammans!

Idag väntas de en rolig dag på sommarland! Hela min familj och några kusiner och deras föräldrar hänger med. Ska faktiskt bli kul! Kommer dock inte kunna göra några inlägg eftersom mitt internet tog slut igår..
Benzon vilar idag, han gick ute inatt och får gå ute denna natten som kommer också!
Ha en bra dag!









//Emma

» Godmorgon!

Godmorgon!
Nu ska jag åka och handla med mamma, red nu på morgonen, gick jätte bra! Blev ett paddockspass, dressyr. Började med att skritta fram ute. Gjorde öppnor,slutor,skänkelvikningar,tempoväxlingar, ökningar, volter, åttvolt som den är i LA:P1 och lite sånt. Han var jätte fin! Travade fram och travade av länge. Iblrjan var han lite stel men sedan jätte fin, nöjd!
Igår fick benz gå på linan en stund. Nu ska jag till affären, heeeeejdå!








//Emma

» Tisdag förmiddag ;)

De är ganska varmt ute, även om klockan inte är så jättejätte mycket. Igår var de också jätte varmt även om de regnade lite. Men iallafall, idag blev det sovmorgon. Jag har alltså inte ridit än, jag gör det lite senare. Vet inte riktigt hur jag ska rida ;) 
Tror inte att de händer så jätte mycket idag faktiskt. Men ha en bra tisdag!








//Emma

» Dagens ridpass!

Idag red jag i paddocken, gick jättebra! Gjorde övergångar, öppnor, lite volter, små galoppvolter och tempoväxlingar. Han var jätte fin! Han kändes bra i handen och han var bra i formen. Jag är jätte nöjd och benz verkade också nöjd! 

Jag stack sedan till Alicia, vi har inte gjort så jätte mycket, gjort lite challenges. Men vi eller iallafall jag har haft roligt endå! :) 









//Emma

» Godmorgon!

Hejsanhoppsan allesammans, sovit gott?

Jag ska göra mig iordning för att sticka till stallet om en stund, ska rida benz. Tror de blir ett paddockspass! Benz fick faktiskt stå på betet inatt, de har gått bra! Sedan ska jag till Alicia, vet inte riktigt vad vi ska hitta på ;) tror inte de händer så mycket mer idag, ni får ja en bra dag!









//Emma

» Målar time

Hejhej!
Nu ska jag ut och måla, red benz i paddocken förut, gick jätte bra! 









//Emma

» Lugn uteritt!

Idag blev de en sväng ut, blev skritt och lite trav! Vi var ute i ungefär 1 och en halv timma, benz tyckte de var skönt! Han var dock ganska stark. Hästarna fick även gå ner i vattnet, benz tycker de är jätte skönt ;) jag är nöjd!

Jag och Johanna har även badat och paddlat kanot, var kul! När vi skulle ta upp hästarna från betet förut så började de ösregna, så vi var helt pissevåta.. Vi har faktiskt målat lite idag och så körde vi på klädsim;) Johanna sover även här inatt. Imorgon blir det sovmorgon! 

Godnatt!









//Emma

» Ridit och klar!

Hejhej!
Nu ska hästarna få gå ner på betet några timmar, gick bra att rida! 









//emma

» Sjukligt varmt!

Gokväll!
Idag har de vart en ganska lugn dag! Sovmorgon, fikat hos mormor och morfar, vart och handlat, badat och Johanna ska sova här inatt. Benzon fick vila idag, vart upp tillochmed 34grader!! Hästarna fick komma in sent ikväll. Jag och Johanna paddlade faktiskt kanot idag, de gick väll helt okej ;) imorgon blir de upp tidigt för att rida ut en sväng!
Godnatt!









//Emma 

» Fredaaaag!

Godmorgon allesammans!

Idag blev de lite sovmorgon, skönt! Jag har nästan inget planerat idag, jag ska rida ikväll och vi kanske åker in till stan en sväng eller så hittar vi på något annat :) alltså är de inte så mycket som händer idag, iallafall inte som de ser ut nu. 
Ha en bra dag!








//emma

» Godnatt!

Hejsansvejsan, har ni haft en bra dag?
Jag började min dag med att gå upp och rida, jag och Isabelle red ut. Blev inte så jätte långt, men endå en sväng ut. Blev mest skritt men även trav och galopp! Benz skötte sig jätte bra! Nöjd!
Sedan åkte jag med pappa och köpte material, när vi kom hem fick vi lite frukost. 
Jag var typ dötrött, så la mig utanför huset på en liten soffa, var egentligen inte meningen, men jag somnade och sov en stund ;) 
Alla hundarna fick komma ut och bada lite i ån idag, dem tyckte de var kul! Jag och mamma har målat lite brädor idag också, istället för att åka på torsdagkväll. För en stund sedan var vi hos mormor och morfar och åt lite,mysigt! Men nu ska jag strax gå och lägga mig, godnatt!











//Emma

» Stallet next -->

Godmorgon, nu sticker jag till stallet, ska rida ut med Isabelle. Tänkte att jag rider nu för de blir för varmt sedan. Men resten av dagen har jag inget planerat, kanske skulle åka på torsdagkväll får se! Igår tog vi in hö på eftermiddagen, gick bra! Vi badade även i ån igårkväll ;)
Glömde säga de, i förrigår trillade jag ner för hötrappan som är ganska brant, halva den trilla jag ner för ;) ni får ha en bra dag!








//Emma

» 09:22

Klockan är 09:22 och de är så himla varmt!







//Emma

» Stallmorgon!

Godmorgon!
Jag och Johanna ska snart sticka upp till stallet för att släppa ut hästarna. Efter de ska vi vara med när de kommer två hästar på bete. Och sedan vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på ;)
Benz vilar idag eller så rider jag ikväll, får se!









//Emma

» Allmänt om dagen!

Hejsanhoppsan!
Idag har jag faktiskt hunnit med mycket, började dagen med att sticka upp till stallet för att rida. Red för Annika, gick jätte bra! Började med att göra lite skolor, sedan åttvolt på medellinjen (så som den är i La:P1). Efter de gjorde jag lite halter och ryggningar. Avslutade med galoppen, galopperade på volten, ökade och minskade volten. Sedan gjorde jag även samma sak fast i förvändgalopp, han tyckte de var jobbigt, men han gjorde de bra endå! När jag red fram var han ganska seg och stel i nacken, men när jag hade travat igång honom var han fin! Jag är nöjd!

Iallafall, efter stallet var fixat ledde jag och Johanna ner hästarna till betet, sedan stack vi hem till mig för att måla lite brädor till stallet. När vi målat klart så kan man ju diskutera hur mycket färg jag och Johanna hade på oss som skulle vara på brädorna... När vi skulle ta bort all färg så gick de ju självklart inte. Vi gick då ner till ån för att bada ;) av en slump hittade vi en jätte bra badplats, så där har vi badat 4 gånger idag ;) sedan hade vi även lite gäster här hemma och nu ska jag och Johanna sova. Hoppas ni haft en bra dag!













//Emma

» Ont överallt ;)

Hej och godmorgon allesammans!
Jag vaknade för en stund sedan. Om en stund ska jag sticka upp till stallet för att rida, antingen blir de ett vanligt joggpass eller så kanske jag rider för Annika, får se! Förut när jag vakna hade jag ont i hela kroppen, eller ja jag har fortfarande ont ;) vet inte vad de kan bero på, men de hade jag igår med, dock inte så ont som jag har idag ;))
Men ni får iallafall ha en bra dag!









//Emma 

» Lång daaag!

Tjosanhoppsan!
Idag har de vart en lång dag! Vaknade innan 6 imorses, stack nästan direkt iväg. Vart iväg på lite äventyr hela dagen typ. Kom hem vid 18. 
Benzon fick lyfta lite på benen idag, bommar och hinder var framme. Han tyckte de var lite jobbigt att lyfta på benen över cavalettin som var både upphöjda bommar och bommar som låg på marken. Men de är nyttigt! Hindret slutade på 80cm, kunde självklart hoppat högre, men kände att eftersom jag inte hoppat på länge så behöver jag inte hoppa högre. Men jag är jätte nöjd, dock var han lite stark. Hade tänkt att testa ett annat bett nästa gång! Nöjd med passet!

Nu ikväll konstaterade vi att jag är otroligt svag i min rygg, behöver börja träna. Så min snälla bror gjorde lite övningar som jag ska börja göra! Tror min ridning blir bättre om jag tränar mig själv!
Hoppas ni haft en bra dag!








//Emma

» Bilen..

Godmorgon, just nu sitter jag i bilen. Ska iväg en sväng ;) idag får nig benz vila tror jag, sticker upp sedan och fixar stallet bara. Men ni får ha en bra måndag!







//Emma

» Hökörning!

Hejhej!
Om en stund ska vi börja köra hö! 

Sol hit och dit ;)







//Emma 

» Hemma från stallet.

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag gick upp innan sju, Johanna och Annika hämtade mig vid 7 så stack vi till stallet. Blev tidig uteritt idag, var mysigt. Men jag var helt seg i hela kroppen ;) Red i alla gångarterna, jag lät benz bara rulla på i galoppen. Han var nöjd och jag var nöjd!
Idag blir de även hökörning, de tar nog hela dagen typ ;)
Men ni får iallafall ha en bra dag!








//Emma 

» Ridpasset idag!

Hejsansvejsan!
Idag blev det paddockspass, gick jätte bra! Gjorde lite öppnor, skänkelvikningar, halter och övergångar. Red inte super länge, men red en stund. Han var stel i början, men sedan var han faktiskt väldigt fin!! Han svarade bra för hjälperna och ja, han var allmänt fin!
Imorgon står tidig uteritt på schemat, jag ska rida ut med Johanna. Vet inte vart, men de lär vi se ;)

Vi åkte även och badade, Johanna hängde också med! De var riktigt skönt, men vääääldigt varmt när man var i solen ;) nu ska jag mysa lite med familjen, ha en fortsatt bra kväll!









//emma

» Stranden!

Nu sticker vi till stranden, är hur varmt som helst! Jag red förut i paddocken, gick jättebra!
Ha en bra dag i soooolen!










//emma

» Fredagkväll!

Tjosanhoppsan allesammans!
Jag ska snart gå och lägga mig, helt slut ;) benz fick vila idag då jag kände att jag inte riktigt hann med och de är ju inte så farligt att han vilar lixom. Var uppe och fixade i stallet och släppte in hästarna förut, gick bra! 
Hängde med mamma och handlade idag också. Inte hänt så mycket mer idag. Pappas mormor är här och ska sova här, kuligt! Aja, nu ska jag sova! Godnatt!









//Emma

» Godmorgon!

Nämen tjena, sovit gott?
Jag ska snart gå upp, tror inte de händer så mycket idag. Jag ska rida någon gång idag ;) och sedan kanske jag hänger med mamma och handlar! Vi får se hur det blir. Vet inte när eller vart jag ska rida idag, men de löser väl sig ;)
Ni får ha en bra dag!







//Emma 

» Ett bra pass!

Tjosan!
Idag red jag i paddocken, gick jättebra! I början kändes han stel, men när jag travat fram var han riktigt fin! Gjorde öppnor och slutor på medellinjen, skänkelvikningar, övergångar, volter och enkla byten. Han lyssnade hyfsat bra på skänklarna hela passet. Han gick faktiskt väldigt bra! Travade av honom lite längre än vad jag brukar göra! Jag är jätte nöjd!


Vacker bild på Benzon *_*







//Emma

» *Här ska de stå en rubrik*

Hejhej!
Idag skulle jag egentligen gått upp vid 7 för att rida, men var helt död så struntade i de ;) Rider nog i eftermiddag, blir ett paddockspass!  Vill se hur han känns efter att Sarah ridit :)
Ni får ha en bra dag!







//Emma

» Onsdag!

Hej och godmorgon!
Idag blev det sovmorgon igen ;) jag vaknade för en stund sedan och Johanna sover fortfarande ;) idag kommer Sarah och rider benz, jag och Johanna sticker upp till stallet vid 12. Jag tänkte ha benz färdig (borstad,sadlad och sånt) tills Sarah kommer. Mer händer nog inte idag. Men ni får ha en bra onsdaaag! (Var tvungen att titta om de verkligen var onsdag idag, har ingen koll på dagarna nu när de är lov;))




» Allmänt!

Hejsansvejsan allesammans!
Idag sov jag och Johanna somsagt ganska länge. Mamma hämtade oss vid halv 3typ, vi stack direkt upp till stallet då. Var ju tänkt att jag och Johanna skulle rida ut, men det blev inte så. Jag red i stället em stund i paddocken, inte alls länge. Red lite serpentiner och volter i alla gångarter. Han vag så himla stark så orkade inte rida honom.. Kunde knappt svänga kändes det som. 
Jag frågade om Sarah ville komma hit och rida imorgon, så hon kommer vid 13 och rider honom :)

Jag och Johanna har inte gjort så mycket. Vi skulle kolla en hade förut för att se så att staketet var helt. "Självklart" såg vi en älg. Eller ja, Johanna såg den och jag hörde den ;) jag gillar verkligen inte älgar, vet inte varför. Men dem är så himla stora! ;) Hästarna blev ju somsagt även skodda idag, var ett tag sedan, så dem behövde verkligen få nya skor! 
Aja, nu ska jag sova, godnatt!







//Emma

» Hej!

Hola amigos!
Jag sov hos Johanna inatt, fick sovmorgon idag, var jätte skönt att få sova ut ;) idag händer de nog inte så mycket, jag och Johanna ska rida ut i eftermiddag. Benz och Tim ska skos vid 5. Sover hos Johanna inatt igen!

Går dagens ridpass: jag red i paddocken, gick helt okej! Han var ganska stark! Men gjorde lite lösgörande, flytta bogen,bakdelen, öppnor och volter. I slutet var han bättre! Är ganska nöjd!

Hoppas ni får en bra dag!







//Emma 

» Godmorgon!

Har ni sovit gott?
Jag ska snart sticka till stallet, blir ett paddockspass idag. Benz fick faktiskt gå ute inatt, på betet. I eftermiddag sticker jag till Johanna ska sova där! Vet inte vad vi ska hitta på, men vi kommer nog på något ;)) 








//Emma

» Dagens ridpass!

Hello!
Ida har ridit benz två dagar medans vi vart i Falsterbo, hon har ridit ut. Hon sa att de hade gått bra att rida! 
Idag red jag i paddocken, han var stel. Red mycket lösgörande. Red i alla gångarter, han var jätte fin. I slutet var han mjuk, han lyssnade även bra för mina skänklar. Gjorde lite öppnor,slutor,övergångar och red på volter. Jag är nöjd!


Hann precis undan att rida i regnet! Dock spöregnade de när jag skulle gå ner med benz til betet, så jag har pissevåt ;)





//Emma

» Stallet!

Nu sticker jag till stallet, ska rida benz. Blir nog jogg i paddocken en stund tror jag. Ikväll ska vi iväg på middag, mer händer nog inte idag. De var skönt att komma hem, hem ljuva hem ;)
Aja, ha en bra dag!









//emma

» Hejdå Falsterbo!

Hejhej!
Nu åker vi från Falsterbo, har vart en kul vecka! Första gången på Falsterbo. De sista vi gjorde var att gå förbi Charlotte ;) Jaja, nu blir det 4 timmar bilresa..


Roffe 






//Emma

» Sista dagen

Godmorgon allesammans!
Nu sticker vi till Falsterbo, sista dagen här! Ska väl mest sitta och titta idag, inget att köpa ;)
Igår var vi inne på Falsterbo nästan hela dagen, köpte en tröja. Vi hade tänkt att åka och bada, men de var jätte kallt så vi struntade i de. Igårkväll mådde inte jag så jätte bra faktiskt, kändes som jag hade feber och så frös jag jätte mycket. De andra satt med kläder och dem tyckte det var varmt och jag satt med kläder och ett stort täcke och tyckte de var kallt ;) aja, idag mår jag iallafall bra :)
Hoppas ni får en bra dag!









//Emma 

» Falsterbo!




Tänk att rida här *_*






//Emma

» Godmorgon!

Hejsvejs!
Nu ska vi sticka till Falsterbo, tror vi ska se på dressyren nu på förmiddagen och i eftermiddag ska vi nog se på hoppningen! 
Igår fick jag köpt en vanlig enkel huva, lite hårgrejer och en sak till syrran.  Igår kväll stack vi och badade i havet, var hur skönt som helst att få svalka sig lite! Tror vi ska åka och bada ikväll också!

Aja, hoppas ni får en härlig dag!









//Emma

» Nu åker vi igen ;)

Godmorgon! Nu ska vi åka till Falsterbo, de öppnar om 5 minuter ;) ska försöka hitta en huva till benz eftersom han tycker de är jobbigt när flugorna är i öronen på honom. Aja, nu blir det Falsterbo igen!


Ganska fint här faktiskt ;)






//Emma

» Godnatt!

Hello!
Har ni haft en bra dag i solen? Här har de vart 31 grader eller något, har vart vääääldigt varmt! Imorgon sticker vi till Falsterbo vid 9. Får se om vi kanske åker och badar på kvällen!
Godnatt!







//Emma 

» Bilen

Tjosanhoppsan, just nu sitter vi i bilen. Snart framme i Falsterbo!!







//Emma

» Falsterbo -->

Nu sticker vi till Falsterbo! Ska bli jättekul! 








//Emma

» Lång dag!

Hola amigos!
Har ni haft en bra sommardag? Här där jag bor har de vart jätte varmt! Upp mot 30 grader! Jag var ju somsagt uppe i stallet vid 6 för att fodra och släppa ut, mockade även då. Stack hem åt lite och sedan stack jag upp igen för att rida. Jag och Pernilla red ut hunared i skritt och trav, gick bra! 
Jag,syrran,mamma och några kusiner var även uppe och badade, var jätte skönt! Vi badade i ca 2 timmar. Vi stack även hem till farmor och farfar och fikade lite. Blev även lite bad där också, dock inte alls lika länge ;)
Mer har inte hänt idag, packade lite förut.

Vart en lång dag idag, men imorgon taggar vi Falsterbo!! Imorgon blir det upp kl 6 till stallet för att släppa ut och fixa hela stallet. Klockan 8 rullar bilen mot Falsterbo! Ska bli jätte kul att åka dit!
Hoppas iallafall att ni haft en super dag!







//Emma

» Ljust ute!

Godmorgon allesammans!
Just nu är jag på väg upp till stallet för att släppa ut och fodra. Kunde inte sova så varför inte låta hästarna komma ut tidigt ;) de är jätte just ute, vaknade kl 5 och trodde klockan var typ 7 :P
Jaja, hoppas ni sover gott ;)





//emma

» Mys!

Hejsansvejsan!
Just nu är vi hos några kompisar, har ätit och lite sånt. 
Benz fick komma ut och skritta idag, han fick även gå i sjön. Han tyckte de var skönt att få stå där en stund. Var väldigt varmt!
Hoppas ni har en trevlig kväll!


Lite failad bild, men aja ;)






//Emma

» Måndag!

De är så himla skönt att inte behöva gå upp för att gå till skolan! 
Aja, idag händer inte så jätte mycket, ska rida, hjälpa pappa och ikväll ska vi bort. Vet inte vart jag ska rida, men tror de blir paddocken.
Hoppas alla får en bra måndag!


Min fina prins!







//Emma 

» Bästa Benzon!

Idag gick Benzon så himla bra! Red dressyr för Annika, gick jätte bra! 

Började med att ställa, flytta bogen och lite sånt. Efter det var han super fin! Gjorde öppnor på medellinjen,slutor, ökningar, minska volten i galopp, bakdelsvändningar och enkla byten. Han var jätte mjuk! Annika sa att han såg fin ut! Tror inte jag fått honom så samlad och fin någon gång innan! 
Jag är superduper nöjd!
Bästa Benzon!

Jag anmälde mig även till en till tävling, ska rida ett program som jag aldrig ridit innan ;) får se hur de slutar :P






//Emma

» Stallet!

Hejsanhoppsan, nu sticker jag upp till stallet! Dressyrlektion väntas ;)







//Emma

» Falsterbo?

Vilka ska till Falsterbo  i år? Vilka dagar ska ni dit?
Jag åker ner på onsdag och hem på lördag! Första gången jag är där, så ska bli kul!









//Emma

» Godmorgon!

Nämen tjena allesammans!
Sovit gott?

Just nu gör jag inte så mycket, kommer nog inte göra så mycket idag heller ;) jag ska rida för Annika ikväll, annars har jag inget annat inplanerat! Får se vad jag mer hittar på :)
Hoppas ni får en bra dag!









//emma

» Dagens ridpass 5/7!

Idag blev de ett dressyrpass, gick helt okej! Han var lite stark, men annars väldigt fin! Gjorde lite öppnor, skänkelvikningar, enkla byten, halter osv. Han var fin! De enkla byterna gjorde han jätte bra! Finns inte så jätte mycket mer att skriva, men Benzon var fin och jag är nöjd!
Benz fick även gå ner på betet i några timmar, han var glad över att få äta lite gräs ;) tog upp honom i eftermiddags, backen upp var jobbig ;P 

Jag,mamma, syrran och kusinen var även uppe och badade i poolen förut, första gången i år!


Benzon ville inte vara med på kort ;)





//Emma

» On the road

Hejhej!
Just nu är jag och bror inpå väg till middagen, mamma och pappa är redan där.
Ha en bra lördagkväll!







//emma

» Lördag

Hej och godmorgon, sovit gott?

Idag händer inte så mycket, rida, ta upp hö och iväg ikväll. Vet inte riktigt hur jag ska rida, men jag rider nog i paddocken. Hur får jag se då ;)
Jag och dadi ska även ta upp hö till stallet också. Ikväll så ska vi också iväg på typ middag eller något ;) mer händer nog inte idag tror jag.

Ha en bra dag!


Min fina kille






//Emma 

» Mysig kväll!

Vart en mysig kväll ikväll! Vart roligt också ;)

Idag red jag benz i paddocken, gick bra! Han kändes seg i början, men Johanna som satt och tittade sa att han inte såg seg ut. Men i slutet kändes han inte seg;) gjorde lite enkla byten, öppnor, framdelsvändningar och skänkelvikningar. Han kändes super fin! Han var mjuk i sidorna och bra i munnen! Nöjd!

Nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra dag!








//Emma

» Middag!

Nu är vi på väg på middag!
Hängde ju med Isabelle förut, var trevligt ;) hoppas ni haft en bra soldag!


Bästa killarna <3







//Emma

» Godmorgon!

Hello!
Jag vaknade precis, ska strax gå upp och äta. Mamma kommer och hämtar mig halv 11 så sticker vi upp till stallet, jag ska rida. Vet inte hur jag ska rida, men de löser sig ;)
I eftermiddag ska jag åka med Isabelle som ska iväg med sin häst. Och ikväll ska vi åka på middag.
Ha en bra dag!








//Emma 

» Uteritt!

Hejhej!
Idag blev de uteritt med Pernilla i de fina vädret ;) Nämen de var faktiskt lite uppehåll när vi red. Vi red hunared i alla gångarter, det verkade som Benz tyckte det var skönt att få komma ut och röra lite på sig :)
Han var lite tittig, men jätte snäll! Jätte nöjd! 
Imorgon vet jag inte hur jag ska rida, vi får se;)
Ha en trevlig kväll!








//Emma

» Svensk sommar..

Hejhej!
Idag händer det nog inte så mycket, ska rida i kväll. Blir nog att rida ut med Pernilla. Idag är de riktigt skitväder, regn,regn,regn - svensk sommar.. Kanske hittar på något med kusinen sedan, men får se! Vet inte om jag stannar kvar hos mormor och morfar en natt till eller om jag sover hemma inatt.
Hoppas ni har en rolig regnigdag!








//Emma

» Godnatt!

De har vart en rolig dag idag, var i stallet i förmiddags och har vart med kusinerna! Sover hos mormor och morfar inatt igen!
Hoppas ni haft en bra dag, sov gott!







//Emma

» Hiss!

Måste bara hissa denna H2Obagen!
Mycket lättare att inte behöva gå fram och tillbaka från t.e.x hagen för att fylla vatten.

(Lånad bild)

» Hejhej!

Godmorgon!
Jag är hos mormor och morfar nu, så tänker inte blogga så mycket idag!
Benz vilar idag, ska bara upp och fixa sedan!
Ha en bra dag!








//Emma

» Tisdag!

Idag händer det nog inte så mycket, jag ska rida och städa rummet kanske? Det är iallafall behövligt;)
Jag sticker hem till mormor och morfar ikväll, ska sova där!
Hoppas ni får en bra tisdag, och godmorgon förresten!








//Emma