» Hästlös, typ..

Hejhej allihopa!
 
Idag lämnade vi Benz på ett nytt ställe.. Alltså är han inte min längre.. Klart de är tråkigt, men de känns faktsikt väldigt bra endå! Han står i ett mysigt stall, dock är de en bra bit här ifrån.
Så ja.. Nu är jag hästlös. Eller ja, vi har ju lilla Tim som jag ska ta hand om och sätta igång igen :P Men de känns faktsikt bra! Vi fick även med oss en liten söt kattunge hem, den är hur söt som helst ;)
Hoppas ni haft en bra dag!
 //Emma 

» Jag=helt slut ;)

Hej och godmorgon allihop, sovit gott?
Jag somnade direkt när jag gick och la mig inatt, sovmorgon idag. Men jag är fortfarande helt slut :P Idag händer nog inte så mycket, Benz ska skrittas och stallet ska fixas. Blir en lugn dag idag!
Ni får ha en bra dag iallafall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» På väg hem!

Nu är jag på väg hem, vart en trevlig kväll ;) Benzon blev uteriden idag, putsade alla grejerna ordentligt så nu är de fixat.
Men ja, nu ska jag hem och sova, är hur trött som helst! 
Godnatt!!


//Emma

» skola!

Hej och godmorgon allesammans! Sovit gott?
Jag ska alldeles strax åka till skolan, åker med kusinerna. Händer inte något speciellt i skolan, första riktiga fredagen i skolan. Förra fredagen hade vi ju karneval så hade inga lektioner ;) Ska hem och rida sen, hur jag rider får vi se då :P Ikväll ska vi även iväg på kräftskiva, ska bli kul! Aja, mer händer inte idag tror jag, men vi hörs!
 
 
Bara för att han är coool.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Dagens ridpass!

Hejhej!
 
Idag har de vart en lång och ganska seg dag i skolan, korta raster och långa lektioner..
Stack upp till stallet någon timme efter att jag kom hem från skolan. Red en stund i paddocken, gick väldigt bra faktiskt! Försökte göra honom mjuk, han var ganska mjuk från början. Gjorde tempoväxlingar, öppnor. volter, ställde igenom honom och skänkelvikningar. Han kändes väldigt bra, dock blev han lite stark imellanåt.
Men jag är nöjd med honom! 
Hade sån tur så de duggade bara lite när jag red men när jag ställde in honom i stallet igen så började de ösregna;)
Inte gjort mer idag. Men nu ska jag sova godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» slutar snart!

jag slutar om 5 minuter typ, har engelska nu. Har mest suttit och pratat och airdropat till varandra ;) När jag kommer hem sticker jag upp till stallet nästan direkt tror jag. Benzon får gå i paddocken idag! Hoppas ni haft en bra skoldag!

Har inga bilder på denna datorn ;)

//Emma

» Godmorgon!

Jag vaknade precis, har ni sovit gott? 

Idag blir de skola och sedan stallet, blir paddockspass idag. Senså händer de inte så mycket mer idag tror jag. Lugn jag som alla andra dagar ;) tror inte de händer något roligt i skolan heller, har vanliga lektioner idag.

Man ha en bra dag!

//Emma

» Onsdag

Hejhej!
 
Skoldagen har vart bra, inte hänt så mycket. Hade datorkunskap hela förmiddagen idag igen, var ganska tråkigt. Sen så hade vi engeska och språkval, inte favvoämnerna direkt.. Men dagen har vart bra endå!
Utan att mamma hade sagt något hade hon longerat Benz och fixat stallet på dagen när jag var i skolan. Super snällt! Elin hängde med hem, hon ska sova här inatt. Josefine och hennes mamma och syster var här förut en stund, var roligt :) Har inte gjort något mer idag, skypar med några kompisar nu. Men nu ska jag snart sova, godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Godmorgon!

Idag händer inget speciellt, datorkunskap halva dagen och sedan vanliga lektioner resten av dagen. Ska sedan hem och rida, blir paddockspass, lösgörande. Ska inte göra något mer idag tror jag;) åker med kusinerna till skolan!
Men ni får ha en bra onsdag!

//emma

» Allmänt om dagen!

Hejhej allihopa, har ni haft en bra dag?
 
De har vart en väldigt lugn dag i skolan faktiskt, hade datorkunskap hela förmiddagen och sedan elevensval och svenska. Ösregnade när vi slutade, men efter en stund slutade de faktsikt regna ;)
Idag blev det ett paddockspass, red i ca en halv timma. Gjorde lösgörande övningar, öppnor,slutor, volter, serpentiner och sedan gjorde jag lite övergångar, tempoväxlingar och förvänd galopp. Han kändes väldigt bra! Han blev lite stark imellanåt, men annars var han faktsikt väldigt mjuk och fin!
Kändes som Benz var nöjd! 
Benz fick gå in efter att jag hade ridit. 
Ja, jag har inte gjort så mycket mer sen jag kom hem från skolan. Såg klart på "The fault in our stars", en vääldigt bra film faktsikt! 
Men nu ska jag snart gå och lägga mig så godnatt!
 //Emma

» Heejj!

Jag sitter i skolan nu, väntar på att alla ska komma ;) i eftermiddag ska jag rida, blir paddockspass! Händer inget speciellt i skolan idag, har datorkunskap hela förmiddagen typ ;)

Ha dè!//emma

» Macbook!

Hejhej allihopa! Har ni haft en bra dag?
 
Skoldagen har vart bra, vi fick somsagt våra macbooks ;) Så hela förmiddagen höll vi på och fixade med dem. På alla rasterna satt typ alla uppe med sina datorer ;) Men ja dagen har vart bra, Johanna hängde med hem efter skolan. Vi har inte gjort så mycket, drog upp nästan direkt efter skolan till stallet.
Benz vilar idag, mockade och fixade foder och sånt. Myste lite med honom i hagen medans Johanna tog in Bosse. Red även Bosse en stund i paddocken, Johanna är typ sjuk så hon orkade inte och då frågade hon mig ;) Så ja, red somsagt en stund i paddocken i alla gångarter.
Hade svårt med att sitta ner :P Men de var kul att rida honom!
 
Just nu gör jag inte så mycket, bekantar mig lite med datorn.. Ska upp till hästarna sedan och ge dem kvällsmaten. Men ni får ha en fortsatt bra kväll!
//Emma 
 

» Skola..

Jag ska strax sticka till bussen, idag väntar skola.. Johanna hänger med hem efter skolan, ska bli skojigt ;) vi ska upp till stallet och fixa, och sen så skulle Johanna rida. Benz vilar idag!
Gissa vad vi får idag?.. MACBOOKS ;) vi får ju en jobbdator från skolan, den får vi även ta med oss hem. Men hoppas ni får en bra måndag!

//Emma

» Jag och Johanna..

.. Bytte faktiskt häst idag, hon red benz och jag red Bosse! De gick faktiskt jättebra! Vi red ut en liten runda i alla gångarter, mest skritt. Vi hade tur med åskan, åskade lite i början men sen så regnade de bara.. ;) 
Men de var faktiskt väldigt mysigt endå! Aldrig suttit på Bosse innan och han skötte sig galant! Johanna red Benzon bra! Men jag är super nöjd!

Fick inte köpt så mycket i Ullared idag, lite tuggummin och sånt ;) sedan har jag bara legat och nästan sovit hela dagen tills vi skulle ut och rida! Men de har vart en bra dag! Imorgon blir de skola, vi får våra datorer, MacBooks.. Inte helt fel ;)
Hoppas ni haft en bra dag!!
//Emma

» Ullared!

Hej!

Nu sticker vi till Ullared, Johanna och Annika hänger också med :) lär befinna oss mest på hästavdelningen;) I eftermiddag/kväll blir de uteritt med Johanna! Blir nog skritt och lite trav. Man känner i luften att de snart är höst, de är svin kallt ute på både morgonen och kvällen ;)
Men ni får ha en bra söndag! Godmorgon förresten!
//Emma

» Ingen bra dag...

Tävlingen gick rent ut sagt skit dåligt! Benz var ganska fin på framridningen, men direkt när jag släppte spöt och gick in på banan så tappade han all energi, skojar inte, han hade INGEN energi alls. Red lagtävlansprogramet, aldrig ridit de innan. Vägarna var helt okej, ingen felridning utan bara att han inte gick fram och inte bjöd alls! Försökte få fram honom så mycket de bara gick, men de blev inga ökningar eller något sånt! Första gången jag kom ut gråtandes från tävlingsbanan.. Fick 60,60%, vilket var alldeles för snällt dömt för den ritten. Strök mig från LA:P1. Johanna och Annika var även med idag. Johanna filmade ritten, men har inte velat titta på den än. Men som ni antagligen förstår har de inte vart en bra tävlingsdag..

//Emma

» Nu åker vi!

Nu sticker vi till Ulricehamn på tävling!

//Emma

» Tävling imorgon!

Idag red jag i paddocken, gick jättebra! Han kändes mjuk och fin! Gjorde lite skänkelvikningar, öppnor, slutor, halter, förvänd galopp, ökningar och serpentiner. Han svarade hyfsat bra på hjälperna. Har faktiskt inte så mycket mer att säga än att jag är jätte nöjd och de känns bra inför imorgon! :))

Idag hade vi ju karneval, vi slutade efter karnevalen, slutade ca 1 och en halv timma tidigare. De var jätte kallt att gå i fotbolls kläder i regnet ;) hoppas de blir bättre och roligare nästa år!
Åkte upp nu lite senare på kvällen och släppte in benz, putsade och fixade lite inför tävlingen imorgon. 
Imorgon åker vi lite efter 10, startar ganska sent imorgon. Men nu ska jag sova, godnatt!
//emma

» Godmorgon!

Hejsanhoppsan, jag vaknade precis. Idag händer de inte så mycket, de vanliga, skola och stallet. Idag blir de paddockspass igen, taggar inför tävling imorgon! Idag har vi även karneval i skolan, min klass ska vara fotbollsspelare. Nu ska jag gå upp, så ha en bra dag!

//Emma

» 21 augusti!

Idag red jag somsagt lektion för Annika, gick helt okej! Han var seg i igångsättningarna i början, men efter en stund var han snabbare på att reagera. Jobbade på att jag skulle hålla stödet i yttertygeln. Gjorde lite öppnor, skänkelvikningar, volt, förvänd galopp, enkla byten, ökningar och så red jag även igenom lagtävlansprogramet. Han blev stark imellanåt.
Jag är sådär nöjd med passet. Han kändes fin i slutet!


Bildbrist..


//Emma

» Hemma från skolan!

Jag kom precis hem från skolan, de ösregnar ute. Idag blir de ridning för Annika.
Skoldagen har vart bra, inte gjort så jätte mycket. Har mest vart förberedelser inför karnevalen som är imorgon. Hoppas ni haft em bra skoldag!
//Emma

» Skola

Godmorgon folket! Sovit gott?

Jag ska alldeles strax gå upp, ska fixa iordning mig inför skolan. I eftermiddag ska jag rida lektion för Annika. Skriver som jag brukar, tror inte de händer så mycket mer idag faktisk. 
Men ni får ha en bra dag så hörs vi!
//Emma 

» Dagens ridpass!

Hejhej!

Dagen i skolan har vart bra, haft lite blandade lektioner. På något sätt är de roligare skoldagar i högstadiet än på låg och mellanstadiet, vet inte varför ;) 

Men idag fick benz gå i paddocken, mamma började med att longerad honom lite. Och sedan red jag en stund. De gick helt okej, dock var han stark. Gjorde lite volter, öppnor, slutor, övergångar och tempoväxlingar. Han lyssnade bra på hjälperna! Jag är hyfsat nöjd!
Jag har faktiskt inte gjort så mycket mer idag, tittade lite på idol förut. Men annars har de inte hänt så mycket ;)

Hoppas ni haft en bra dag!

//Emma

» Godmorgon!

Hejhej alla glada människor ;)

Idag händer de inte så mycket, skola och sedan rida. Blir nog ett paddockspass sedan! Undra vad vi ska hitta på i skolan idag, har faktiskt ingen aning ;) mer händer inte idag, de brukar inte hända så mycket ;)
Men nu ska jag gå upp, ha en bra dag!

//Emma

» Mys i hagen

Jag kom precis hem från stallet, cyklade dit. Kan lova att jag kommer ha träningsvärk imorgon.. Men jag fixade stallet och sedan tog jag med mig godis och gick ut till benz. Han vilar idag så myste och klappade på honom lite. Han flög upp i luften när min morbror tutade ;) skolan gick faktiskt bra, bar dock lite pinsamt att gå in i högstadiet när alla "stora barn" var där.. Men hela dagen har vart okej! men ja, jag ska inte göra så mycket mer idag. Kanske skriver här sen igen, men får se;)
//Emma

» Skolaa

Jag gick upp för en stund sedan, idag är de skola..  Nya lärare, ny klass, "nytt" ställe. Är faktiskt inte nervös ;) när jag kommer hem ska jag rida, vet inte riktigt vart eller hur. Men de blir nog ett paddockspass! Nu ska jag fixa iordning mig, så vi hörs!
//Emma 

» Idol!

Har precis gjort mig iordning och satt mig framför tvn, tittar på säsongspremiären av idol. Tänk att sommarlovet är slut.. Dagarna i stallet blir helt plötsligt väldigt korta..
Red ut en sväng med Isabelle förut, blev en skritt och lite trav runda. Gick jättebra!
Inte gjort så mycket mer Idag, hängde med syrran på ridning, gick jättebra, hon var super duktig! Fikade lite hos mormor och morfar och ja, nu sitter jag i soffan ;) 
Imorgon är de skola... Vill inte, men vill endå :P 

Ha dè!


//Emma

» Hejhej!

Just nu håller jag och mamma på att rensa lite hästgrejer. Jag ska rida ut med Isabelle sedan, vet inte riktigt vart vi ska rida, men de lär vi komma på ;) ikväll ska jag hänga med och titta när syrran rider. Men hejdå!
//Emma

» Tävlingsresultat!

Idag var de dressyrtävling uppe på hemmaklubben, gick faktiskt väldigt bra! Han kändes väldigt bra på framridningen, red inte fram alls länge. Men gjorde lite öppnor, slutor, skänkelvikningar, tempoväxlingar, halter och ryggningar. Han lyssnade bra på hjälperna. 
När jag kom in på banan kändes han som han var mer framåt än var han brukar vara! Han ökade mer än vad han brukar göra på tävlingsbanorna, och de var inte några större missar! 
Var någon av saktning som blev lite för tidigt men inte så mycket mer än så faktiskt. Sen så skulle han ju självklart kunnat ha lite mer energi, men han var väldigt fin endå! Min känsla var riktigt bra efteråt! 
De slutade på 66,97% och en andra placering i LA:1! De var ju även en km-klass och där slutade jag etta! Så blev alltså klubbmästare ponny 2014! Jag är super nöjd! Lyckad tävlingsdag!

Syrran var även med och hjälpte till, tror aldrig benz har fått så mycket godis innan efter en tävling ;) 


Kommer fler bilder så småningom!


//Emma

» Godmorgon!

Jag vaknade precis, skönt att sova lite. Jag startar sent idag, så behöver inte stressa nu på morgonen. Ska snart dra mig upp ur sängen för att fixa håret ta på mig osv.
Rider ju somsagt bara LA:1 idag, KM:et. Gör de bara för en rolig grej! Inte ridit La på jätte länge så vi får se hur de går ;)
Men nu ska jag gå upp, ha en bra dag!
//Emma

» Helt slut!

Vart igång hela dagen, är helt slut! Stack upp till klubben vid halv 8, har stått vid in och utsläppet hela dagen och sedan har jag hjälpt till i sekretariatet mellan starterna ovh när jag var klar vid in och utsläppet.
Jag och Johanna stack upp till stallet förut och red, fixade fodret, mockade, putsade och ja, förberedde inför tävlingen imorgon! Johanna var även snäll och hjälpte mig med benz man. 

Red i paddocken, gick jätte bra! Hade lite svårt för att sitta ner, men de gick bra endå! Gjorde öppnor,slutor,ökningar, volter, skänkelvikningar, tempoväxlingar och övergångar. Han var jätte fin! Mjuk och fin. Han lyssnade bra på hjälperna. Gjorde även några uppridningar och de kändes som dem var raka ;) men jag är super nöjd och de känns bra inför imorgon!

Mamma var även snäll och kom upp med mat till mig och Johanna. Men nu ska jag sova, godnatt!
//emma

» Hello!

Godmorgon, har ni sovit gott?


Jag ska försöka dra mig upp ur sängen nu, vi ska ju somsagt till ridklubben och hjälpa till hela dagen. Jag åker med Johanna till stallet sen, ska putsa och fixa så hade jag tänkt rida lite senare. På tävlingen ska jag hjälpa till med in och utsläpp och sekretariatet. Ont i halsen idag igen.. Men nu måste jag fixa iordning mig! 
Ha dè!

//Emma

» Mycket gjort idag.

Hejj!

Idag har de vart en lång dag även om jag inte gick upp tidigt imorses, har fått gjort väldigt mycket! Först har vi målat massor, sedan stack jag upp och red, sen upp till ridklubben, stallet för att fodra och sen så har jag hjälpt pappa lite. 

Idag blev det ett paddockspass, gick helt okej! Kändes verkligen att någon annan suttit på honom!! Men gjorde lite volter, tempoväxlingar, förändrade formen, övergångar, öppnor och slutor. Han var ganska stel och stark, men inte farligt mycket stark. Och de kändes att man inte ridit på några dagar, hade svårt med att sitta ner ;) men jag är nöjd endå! Ledde av honom. 

Sen så stack vi ju somsagt upp till ridklubben för att förbereda inför helgens tävlingar. Har även bestämt mig för att bara starta KM klassen på söndag, bara för en kul grej lixom. Eftersom jag vart så dålig och nu har jag ont i halsen så orkar jag inte starta två klasser. Så väljer att bara starta en! 
Men nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon!

//Emma

» Sista fredagen på..

Sommarlovet! De är sjukt vad sommarlovet gått fort, även om de gick långsamt i början! De är lixom redan sista helgen på sommarlovet.. 
Idag blev de sovmorgon, Johanna släppte ut hästarna idag. Jag rider senare i eftermiddag, rider i paddocken. Ikväll sticker vi även upp till klubben för att förbereda lite inför helgens tävlingar! Tror vi ska ut och måla nu, bara jag kommer upp ;) 
Men vi får ha en bra dag!!


//Emma

» Torsdag 14 augusti 2014

Idag gick jag upp tidigt, eller ja, vid halv 8. Sjöng för syrran på morgonen och hon fick lite presenter. Sedan kom kusinerna och hämtade mig, vi stack in till stan för att klippa oss och gå lite på stan. Köpte två t-shirtar och en kofta. Blev faktiskt väldigt nöjd med mitt hår också, klippte de lite kortare än vad jag brukar, men de behövdes.. Men jätte nöjd iallafall!
Sarah red även igenom benz ordentligt idag, såg bra ut! Hon sa att han var stel, stark och lojj, men de är inte så konstigt eftersom han inte gått hårt på tre dagar ;) men hon sa iallafall att han var mjukare och kändes bättre på slutet, och han såg även bättre ut! 

Nu på kvällen har vi haft lite kalas, men de var skojigt ;) jag och Julia gick ut förut för att klappa på Tim som står i hagen, hon höll i min hand så frågade jag henne om strömmen var på, då tog hon i tråden. Hon fick ju ingen stöt, men jag fick världens stöt! Gjorde faktiskt lite ont ;) men nu ska jag sova, är helt slut! Godnatt!

//Emma

» Godmorgon!

Hejhej! 
Jag vaknade precis, ska snart gå upp. Kusinerna kommer och hämtar mig om en timme så ska vi åka och klippa oss ;) Sarah rida ju benz idag! Syrran fyller även år så vi ska in och sjunga för henne om en stund och ikväll ska vi ha lite kalas!
Tror inte de händer så mycket mer idag, lugn dag!
//Emma

» onsdag!

Känns som alla gjort en "onsdagsrubrik", så kände att jag också kunde göra de ;) Inte hänt så mycket idag, pernilla var snäll och red ut benzon, han hade tydligen vart väldigt pigg! Men de hade gått bra endå. Hängde med mamma en sväng till stan för att köpa lite presenter och sånt. Kändes som jag var hur gammal som helst, gick och satte mig överallt för jag inte orkade stå upp ;) 
Men jag fick iallafall köpt present till syrran. Imorgon hade jag ju tänkt att jag skulle rida benz, men eftersom jag var helt slut idag bara utav att gå så tänkte jag att jag ber Sarah rida. Sarah rider honom jätte bra och då får han endå ett hårt pass, känns bra innan helgen! 
Imorgon på morgonen åker jag med kusinerna, ska klippa mig och de skulle dem också så hänger på dem;) 
Men nu ska jag snart göra mig iordning, ha de bra!
 
 
 Han ser sne ut ;)
 

 
 


//Emma

» Ösregn!

Hejhej!


Jag gick upp tidigt för att hjälpa syrran att komma iväg till skolan och nu sitter jag i sängen och tittar på youtube. Blir en lugn dag idag igen. Just nu spöregnar de ute, mysigt ;) Pernilla är snäll och rider ut Benzon en sväng idag.  Åker kanske iväg ikväll och köper present till syrran. Men aja, händer inte så mycket mer idag.
Ha de!

//Emma

» Hejhej bloggen!

Jag vaknade för en stund sedan, fått sova hela natten utan några problem! Fått i mig mycket dryck så nu är jag nästan i fas igen ;) mamma tror att jag är/var matförgiftad, vilket inte skulle förvåna mig. Men nu är jag iallafall på bättringsvägen!
Johanna var så himla snäll så hon har både ridit benz och fixat hela stallet!
Hon sa att de hade gått bra med Benzon. Blev jogg i paddocken en stund. Han hade vart stel och seg i början. Hon red mycket skänkelvikningar och serpentiner. Och i slutet när hon travade av var han lika mjuk i båda varven och lyssnade bra för skänkeln! Känns tryggt att veta att de gått bra! 
Idag kommer farmor med lite mat. Inte ätit sen söndagskväll, för jag har inte fått i mig något. Men nu tror jag att jag får i mig de ;)
Men ha en bra dag!


KM på söndag, hoppas jag kan vara med!


//Emma

» Jobbig dag!

Heejj!


Idag har de som rubriken lyder vart en jobbig dag! Legat inne hela dagen och mått så himla dåligt, speciellt nu på kvällen! Var så att vi nästan övervägde att åka in till sjukhuset. Har inte fått i mig någon dryck eller mat på 24 h, så mamma åkte och köpte Vätskeersättning, vilket jag först inte drack för jag hade ingen ork att sätta mig upp. Sedan fick jag i mig två glas och mår bättre nu! Har verkligen mått jätte dåligt, inte kunnat göra något, har knappt kunnit vända mig om i sängen osv. Men nu mår jag bättre och hoppas på att jag får sova lite inatt! 
Johanna är så himla snäll så hon fixar stallet åt mig imorgon + hon rider benz en stund! Super snällt!! 
Men nu ska jag försöka sova, godnatt!//Emma

» Sjuuuk!

Hejsan!

Som rubriken lyder är jag sjuk, vaknade inatt flera gånger och mådde jätte dåligt, kallsvettades osv.. Hade ju tänkt att vara med johanna idag, men de går ju inte när man är sjuk. 
Benzon vilar idag, orkar inte göra någonting.. Brorsan ringde förut och undrade om de var något jag ville ha i affären, snäll bror som tänker på en när man är sjuk! Händer alltså inte så mycket idag, ingenting med andra ord. 
Hoppas ni får en bra dag iallafall!
//Emma 

» Träääning!

Idag blev de dressyrträning för Annika, gick helt okej. När jag red fram kändes de som han skulle somna, efter en stund var han väldigt fin! Men sen så var de spöken i ena hörnet och lite sånt. Han blev stark när jag började göra rörelserna, men fick ett bättre avslut iallafall. Gjorde öppnor, slutor, volter, tempoväxlingar, minska volten, förvänd galopp och serpentiner i galopp. 
Han skötte sig helt okej, somsagt så var de spöken i hörnet men de var bara att rida på endå ;) jag är helt okej nöjd med passet!

Inte gjort så mycket mer idag, var på Ikea i några timmar. Inte riktigt min grej att gå på ett full proppat Ikea.. 
Godnatt!
//Emma

» Godmorgon!

Tjosan allesammans, sovit gott?

Jag vaknade för en stund sedan, sovit länge. Testat en "ny grej" igår/dag, gick och la mig lite tidigare och gick upp tidigare,  istället för att vara uppe sent och gå upp sent och slösa hela dagen :P aja, de var ju så intressant ;) ikväll rider jag dressyr för Annika. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu på dagen ;)
Men ha en bra dag! Btw. Bara en vecka kvar på sommarlovet!
//Emma

» Uteritt!

Idag blev de uteritt med Isabelle, gick jätte bra! Blev mest skritt då vi satt och pratade så mycket :P men de blev även trav och galopp, gasade lite i galoppen vilket Benzon tyckte var kul! 
Vi började rida precis när de regnade men vi kom faktiskt tillbaka innan de värsta regnet kom ;) tror vi var ute i 1 timma eller något sånt. Kändes som man hade kissat på sig för man var så blöt även om de inte kändes som de regnade så super mycket.. Men aja, jag är nöjd och benz verkade också nöjd! 
Hästarna fick komma in efter att vi ridit för de regnade så mycket. 

Inte gjort så jätte mycket mer idag, städat lite i rummet, vart hos mormor och morfar en stund, men annars inte så mycket annat. 
Imorgon är Isabelle snäll och släpper ut hästarna, jag rider lektion för Annika imorgon kväll. Sen så händer de nog inte super mycket imorgon. Men nu ska jag snart gå och lägga mig, godnatt!


Saknar min prins! När tillochmed lillsyrran säger att hon saknar honom och börjar gråta då har de vart en älskad ponny!//Emma 

» Lördaaaag!

Hejsanhoppsan!

Idag rider jag somsagt ut med Isabelle i eftermiddag! Jag ska nog hem från Josefine om någon timme eller något. Vet inte riktigt vad som händer mer idag, blir en lugnt lördag ;)
Men ni får ha en bra lördag!//Emma 

» Dagen idag!

Tjosan!

Idag har de inte hänt så mycket, var ute med syrran imorses, stack upp till stallet sedan och mockade och fixade! Sedan blev hästarna vaccinerade och nu är jag hos Jossan. Vi var på gården en liten stund förut, var inte så kul ;)  
Myste lite med Benzon idag, han fick några klappar på halsen. Men imorgon ska jag rida ut med Isabelle på eftermiddagen. Är med Josefine på förmiddagen imorgon :)
Nu ska vi snart sova, godnaaaatt!
//Emma

» Godmorgon!

Har ni sovit gott?

I eftermiddag sticker jag till Josefine, ska sova där inatt. Nu på dagen ska hästarna vaccineras. Benzon vilar idag, sticker upp sedan och mockar och fixar! 
Mer händer inte idag, eller jag vet inte riktigt vad jag och Josefine ska göra ;)
Men nu ska jag gå ut, så ha en bra dag!//Emma

» Gymnastik!

Tjosan svejsan allesammans!

Idag fick Benzon lyfta lite på benen, blev bommar och lite gymnastik "hoppning". Han skötte sig bra, han var bättre i slutet än i början ;)  i början slarvade han med att lyfta på benen, men efter en stund lyfta han väldigt bra på benen! När jag travade av var han jätte mjuk! Skrittade av ute, nöjd!

Nu ikväll har jag vart ute och målat i 2 timmar, lite ont i ryggen och sånt nu ;)) men de är kul när man ser skillnad!!
Nu ska jag sova, godnaaaatt!//Emma

» Hej bloggen!

Idag skulle jag egentligen ridit ut med Isabelle halv 8, men hade så ont i huvudet så orkade inte. Så får rida sedan, vet inte vart. 
Kanske åker med mamma in till stan sedan, eller så stannar jag hemma och målar istället ;) händer inte så mycket mer idag, dagarna blir så långa när man har sommarlov, svårt att komma på vad man ska göra varje dag;) saknar faktiskt skolan lite, samtidigt som de är hur skönt som helst att inte behöva gå till skolan, så saknar jag rutinerna, gå upp tidigt, skola och sedan hem och rida typ ;))
De är bara lite mer än en vecka kvar innan vi sitter i skolan med de nya klasserna och allt!
//Emma 

» Allmänt om dagen!

Godkväll folket!
Har nu haft en bra dag? De har iallafall jag, vart en ganska lång dag faktiskt. Gick upp tidigt för att åka en sväng, vi var vart borta nästan hela dagen, men de var skojigt! 
Red benz när jag kom hem, blev paddockspass. Gick väl sådär, han var stark men endå ganska fin. Gjorde öppnor, slutor, tempoväxlingar och sedan satt mamma upp en stund. Är la sådär nöjd med passet. 

Aja, nu ska jag sova, godnatt!

//Emma 

» Godmorgon!

Jag har nästan precis vaknat, ska snart gå upp. Får se om jag rider idag, ska iväg en sväng nu på dagen. Händer inte så mycket mer idag tror jag! Men vi höres!
//Emma 

» 5 augusti!

Hejsenhoppsan!

Idag red jag i paddocken, gick jätte bra! Blev ett travpass i 30 minuter. Började med att göra igångsättningar, han var jätte mjuk när jag började trava! Gjorde mycket igångsättningar, volter, tempoväxlingar och halter. Han lyssnade bra när jag gjort de några gånger! Jag är nöjd och Benzon verkade också bra!

Städade rummet förut, så nu är de rent och fint ;) manda är här nu, hon ska sova här inatt. Godnatt!

//Emma 

» Hello!

Just nu gör jag inte så mycket, sitter i köket ;) vi skulle egentligen åkt till Ikea idag, men de blev inte så. Jag rider i eftermiddag tror jag, vet inte vart, men de får vi se! 
Händer inte så mycket annat idag, får väl städa mitt rum ;)
Aja, ha en bra dag!
//Emma 

» Måndag!

Hello! Idag har de inte hänt så mycket, sov länge, stack sedan upp och tog in hästarna då de åskade,blixtrade och spöregnade. Gick upp lite senare för att släppa ut dem, mockade, packade hö osv och sedan tog jag in benz. Red i paddocken idag, gick väl helt okej! Han var stel och ville inte riktigt "ta" yttertygeln. Men ja, jag gjorde lite öppnor, slutor och tempoväxlingar. Jag är sådär nöjd! 
Jag har inte gjort något speciellt nu ikväll heller, har vart en chill dag! 
//Emma 

» Godmorgon!

Godmorgon!

Idag vet jag faktiskt inte riktigt när jag ska rida, beror på vädret. De ska åska och regna hela dagen står de, så just nu så ser de ut som jag kanske rider sent ikväll. Men får se! Tror inte de händer så mycket mer idag, blir nog en ganska lugn dag! Nu är de bannemig inte långt kvar tills skolan börjar igen. Men ha en bra dag!


Vad vill ni läsa mer om här? Kommentera!

//Emma 

» Dagens ridpass 3/8!

Idag red jag med Johanna, vi red ut en sväng och sedan red vi i paddocken. Gick jätte bra att rida ut, han gick även stockar, stenar, Bäck och lite sånt! Han skötte sig bra! Han var faktiskt ganska framåt idag, dock var han lite stel. Men efter en stund var han bättre! Gjorde lite volter och tempoväxlingar. Han svarade hyfsat bra på hjälperna. Han fick verkligen skritta fram ordentligt ute i skogen, tror han mår bra av att få komma ut! Rullade bara på i galopp. Jag är nöjd och benz verkade nöjd!//Emma

» Blixter å dunder!!

De åskar, blixtrar och regnar så himla mycket, de är klass 1 varning! Jag brukar inte tycka att åska är så farligt, men när de åskar och blixtar såhär mycket är de faktiskt väldigt läskigt! Blixtarna lyser verkligen upp hela himlen!//Emma 

» Fiska!

Nu sticker vi för att fiska! Precis matat hästarna och nu ska vi åka!
//Emma 

» Allmänt.

Idag red jag i paddocken, hade framme lite bommar. Idag var benz som igår, tittig och stel. Han gick över bommarna fint, men han var jobbig att rida idag. 

Jag har hjälpt pappa nästan hela dagen idag, målat, spikat och sånt. Fått gjort en hel del faktiskt! Imorgon blir de upp tidigt! Ska ut och fiska med pappa och brorsan. Nu ska jag sova, godnatt!
//Emma 

» Sovmorgon!

Godmorgon!

Jag och manda vaknade för en stund sedan, var faktiskt mysigt att sova i husvagn! Jag rider nog ikväll eller eftermiddag. Vet inte hur eller vart ;) blir nog även lite bad i träskland sedan ;)
Men heeeejdåååå!» Dagen, fredaaaag!

Hejsansvejsan!

Idag red jag i paddocken, gick inte så himla bra. Inget funkade typ, han var tittig och reagerade på allt! Men i slutet var han lite bättre än i början. Men är fortfarande inte helt nöjd med passet.

Just nu är jag hos manda, ska sova här inatt. Vi ska sova i deras husvagn! Jag har faktiskt aldrig sovit hos manda, så de ska la bli spännande ;) Nämen, ha en bra kväll!


Skvätte ganska bra!//Emma

» Badaaaaa!

Nu ska vi ner och bada lite, jag rider lite senare!//Emma

» 1 augusti

Hejhej! 

Igårkväll kom manda hit, hon sov här inatt! Vi vaknade för en stund sedan. Idag händer väl inte så jätte mycket, vi ska bada och sedan ska jag rida. Jag är helt slut, men ska väl försöka gå upp snart ;) 
De är sjukt att vi snart börjar skolan redan, då blir de ny klass nya lärare och "nytt" ställe! Finaste Tim!


//Emma