» Hejhej!

Har eran vecka börjat bra?
Igår red jag ut en sväng med Pernilla, blev en trav och galopp runda på 1h och 20min ungefär! Pascal tyckte det var härligt att få sträcka på sig!

Idag fick han vila!

Annars har det inte hänt så mycket faktiskt. Jag och pappa harvade paddocken förut, testade en ny harv som funkade utmärkt!!


Hittade en gammal bild på mig och kajal:P älskade lillprinsen <33//Emma

» Söndag!

Hejj allesammans!
Har ni haft en bra helg?
Idag har jag inte gjort super mycket, fixat stallet, gett lunchen, ridit och  plockat upp lite på mitt rum. 

Red i paddocken idag, gick helt okej! Rullade mest på i alla gångarter. Red på volter, tempoväxlingar och bytte varv mycket! Han var mjuk och fin i slutet! 

Imorgon taggar vi måndag och skola ;-)
//Emma 

» Uteritt!

Halloj!
Idag har det vart full gång hela dagen, fixade stallet imorses, skönt att ha det klart! Vi var även på kalas för två av mina kusiner, sen så hämtade vi lite grejer, efter det mockade vi Pascal och Bosses hage! Och sist men inte minst red jag ut en sväng.

Blev mycket trav och hyfsat med galopp idag, han tyckte det var jätte härligt att få sträcka på sig!! Nöjd!!

Igår vilade Pascal, fixade bara stallet och borstade honom noggrant! Jag mötte upp några kompisar på gården när jag var klar i stallet och lite sånt.

Hoppas att ni haft en bra lördag!!

//Emma

» Allmänt!!

Vädret har vart på topp idag! Sol,sol,sol!
Skolan var väldigt lugn idag, hade halvdag så slutade kvart över 11.

Red upp till paddocken idag, red inte super länge, men han var väldigt fin idag!! Gjorde halter och flyttade undan bakdelen, han svarade bra för skänkeln. Rullade sedan bara på i galoppen, stora volter och tempoväxlingar. Senare in på passet gjorde jag något enkelt byte i båda varven och jobbade lite på en mindre volt. 
Han var väldigt fin i traven idag!! Gjorde skänkelvikningar, förvänd öppna och tempoväxlingar. 
Jättenöjd! Superfin var han idag!


Finaste prinsen fick gå utan täcke några timmar idag, snacka om att han hade passat på att rulla sig ;))


Pascal och Tim fick nya dojjor också, det var behövligt!


//Emma 

» Onsdag!

Idag har det vart en ganska lugn dag i skolan, hade en oförberedd diagnos i engelskan, gick la sådär. Men annars har det vart lugnt, har haft låånga raster!

Jag red i paddocken idag, gick bra!! När jag kom upp flyttade jag honom lite undan skänkeln och gjorde halter. Började sedan galoppera, gjorde volter och tempoväxlingar. 
I traven var han lite för mycket framåt så gjorde övergångar mellan skritt och trav, han fick en mycket bättre takt efter de!! Gjorde skänkelvikningar, volter och lite övningar jag gjort när jag vart hos Annika. Han kändes jättebra! När jag travade av var han mjuk och fin! Nöjd!!

Förövrigt hade jag galet roligt med Johanna i stallet idag, har inte träffat henne lika mycket nu när hon praoar, träffas bara i stallet vilket är alldeles för kort tid :P

Igår: Jag skrittade ut med Eva och Sarah, gick bra!!


<33

//Emma

» Studiedag!

Hej på er!
Idag hade jag studiedag- så skönt!! Tog sovmorgon idag, det behövdes ;) 
Jag och mamma åkte till hööks,myone osv för att kolla om det fanns någon dressyrgjord. Min är helt pajj.. Men vi hittade ingen gjord :/

Skrittade ut en runda idag, barbacka fick de bli. Han fick lyfta på benen över stock och sten idag. Han tyckte det var härligt!


Hjälpte även Julia när hon red förut, gick jättebra!!

//Emma 

» Sooool

//Emma 

» Tävlingsresultat!!

Helloo! Orkade inte skriva något inlägg igår, var heeelt slut!

LA:1: Han var pigg och framåt, jag red noggranna vägar. Det blåste mycket ute så precis när jag var vid dörren smällde de till, så då blev han lite rädd men det gick bra. Han skötte sig superbra annars! 
Blev förvånad över procenten, men sicken debut vi gjorde!!

LA:P1: Det blåste extremt mycket i denna klassen, alla hästarna tyckte att det var läskigt. Fick lite missar på vissa saker då han var spänd.. Men han var superfin annars! Resultatet är jag väl inte sådär jättenöjd med, men jag kunde inte gjort något annorlunda. 

Nöjd med dagen i helhet!! Bästa Pascal!!
Vi taggar om till nästa tävling!!//Emma

» Tävling Imon!!

Heeejj allihopa!
Har eran lördag vart bra?

Jag,mamma och Amanda drog till hööks förut, fick köpt två par ridbyxor, en jacka, en tröja och ett par skor!

Igår: Red jag dressyr för Annika, gick superbra! Han var jättefin redan från början! Red fram själv, gjorde volter, lite öppnor och något enkelt byte i båda varven. 
När Annika kom började jag med att rida igenom LA:1 och LA:P1. Tränade sedan lite extra på skolorna, enkla bytena, halterna och skänkelvikningarna. Plockade upp honom mer i formen och satte mer tryck i honom. Han var superfin!! Jätte nöjd!

Idag: Jag red i paddocken, red lösgörande, lite öppnor, volter, tempoväxlingar och övergångar. Lät honom rulla på i galoppen och gjorde sedan lite enkla byten. Han var helt okej idag, han hade inte all fokus på mig hela tiden, men annars var han fin!

Imorgon taggar vi tävling, upp klockan fyra ;))//Emma

» Allmänt!

Hejhejj!
Igår: Jag red ut, red till sjön och tillbaka. Blev skritt och trav! Han skötte sig bra!
Hände inget annat speciellt.

Idag: Jag red i paddocken, gick helt okej! Han var väldigt studsig idag. Till en början med gjorde jag volter och tempoväxlingar i galoppen, senare in på passet gjorde jag lite enkla byten och små volter. I traven var han fin och gick stadigt till och från. Gjorde mycket lösgörande, serpentiner, öppnor, slutor och volter. I slutet var han ganska springig när jag satte mig ner och skulle jobba lite mer, så gjorde mycket övergångar och tempoväxlingar. Efter det var han väldigtfin! 

Jag och mamma var uppe på ridklubben och kollade på hoppträning idag.//Emma 

» Träning!

Helloo!
Idag tränade jag för Annika, gick bra! Han har aldrig varit i det ridhuset så han var väldigt spänd i början och tyckte att dörren var livsfarlig ;) Red fram själv, gjorde lite tempoväxlingar och volter. 
När Annika kom började jag med att göra öppnor, 10 metersvolter och tempoväxlingar. Red igenom LA:1 och LA:P1 en gång, gick bra!! Efter det red jag delar ur programmen. I slutet var han avslappnad och fin!
Nöjd!!
 
 Vi är taggade för tävling på söndag, första starten tillsammans!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Dagens ridpass 2/3!

Idag red jag i ridhuset, gick bra! Han var väldigt kringlig idag ;) han hade svårt för att vara rak i början. När jag skrittat fram en stund tog jag tyglarna och flyttade undan bakdelen, han svarade bra. I galoppen gjorde jag mycket tempoväxlingar och red på stora volter. 
Red igenom LA:1 en gång, gick bra! Behöver dock träna mer på vissa delar ;)  förövrigt var han väldigt fin! Nöjd!
//Emma 

» Söndag 1mars!

Det har inte hänt något speciellt idag, Pascal fick vila! Borstade honom noggrant innan han fick gå in i boxen.
Bar lite hö idag också, det kändes i ryggen.. Kändes som jag skulle spy för jag mådde så illa för jag hade ansträngt ryggen för mycket..
Annars har det väl inte hänt så mycket annat idag faktiskt.
Bytt lakan och duschat nu ikväll, bästa som finns är att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng *-* 

Imorgon taggar vi skola, eller inte ;)
//Emma