» Sista dagen på lovet..

Hejsvejs! Har ni haft en bra söndag?

Började dagen med att släppa ut hästarna och fixa stallet. När jag kom in städade jag mitt rum, eller ja, plockade upp allting. Men de ser nästan lika stökigt ut nu.. ;) sedan fick jag bara flr mig att gå ut och spribga en sväng, var faktiskt väldigt skönt! 

Idag skrittade jag upp till paddocken, väl i paddocken började jag med att flytta bakdelen, halter och igångsättningar. När de kändes bra började jag galoppera, gjorde tempoväxlingar, öppnor och volter. Han kändes bra! Efter en stund kortade jag upp honom lite och gjorde enkla byten. I traven var han ganska jobbig, han ville lixom inte samarbeta riktigt. Men stundtals var han väldigt fin! Gjorde öppnor, slutor, skänkelvikningar och volter. Red även med mina nya stövlar, kan säga att dom var ganska stela om man jämför med mina andra ;) men jag är hyfsat nöjd med Pascal idag!

Idag var de ju sista dagen på lovet också.. Är inte så sugen på att gå till skolan, vart väldigt skönt att vara hemma och kunna rida mitt på dagen när de är ljust.. Men Jaja, ha dé!









//Emma



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo