» Dressyrträning 22/11!

Hejsvejs folket!

Idag startade jag dagen med att gå ut i stallet och fixa iordning Pascal för att sedan åka och träna. De var ju lagom kallt ute.. Runt 3 minus..

Red dressyr för Annika idag, gick väldigt bra!
Tog transporten upp till ridhuset, red fram som jag brukar, halter och flytta bakdelen. Började sedan galoppera, han var lite spänd men de släppte efter en stund. Gjorde tempoväxlingar och volter. I traven gjorde jag till en början med lite öppna.  Innan Annika kom så var jag framriden och klar för att börja rida direkt!
Detta var första gången jag red för Annika med Pascal och de funkade super! Började med att trava och göra övergångar till skritt. Sedan gjorde jag 10m volter på långsidorna, vissa gånger fick jag ingen bra böjning och vissa gånger fick jag lite för mycket böjning. Men vissa gånger blev de jättefina volter. Gjorde även lite framdelsvändningar, efter de blev han mycket mer avslappnad! Han var väldigt framåt idag så jobbade på att få en bättre takt! Fick även galoppera på volten och minska och öka både volt och tempot. Fick lite tips på hur jag ska göra för att han inte ska bli förböjd. Jobbade på övergångarna från galopp till trav, blev bättre och bättre för varje gång. Fick göra öppnor och skänkelvikningar också, de gick jättebra! Super nöjd med Pascal idag, helt klart bästa passet på honom hittills!!

Pascal fick stå inne och äta lite hö en stund och sedan rakade vi honom. Han var mycket hårigare än vad jag trodde :P men de behövdes! Sen fick han på sig ett gosigt täcke och fick gå ut i hagen, han var överlycklig när han fick komma ut! ;) 

Annars har de inte hänt så mycket annat idag, vart i stallet hela dagen och annars bara tagit de lugnt och sett på lite filmer. 
Hoppas ni haft en bra lördag!

//EmmaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo