» 30 april!

Tjosan!
Idag var jag i skolan, första och sista dagen i skolan denna veckan - skönt!
Benz blev linad idag, gick bra. Han tyckte det var jobbig, men han var duktig! Julia red även Tim en stund, gick jättebra! 
Just nu sitter jag hos mammas kompis, vi har ätit här. Vet inte när vi ska hem, men någon gång iallafall :P

Imorgon blir det dressyrpass på Benzon, ska skritta ut eller klättra i backen några gånger, får se. 

Blir nog inget mer inlägg idag, så godnatt!


//Emma

» Onsdag!

Godmorgon folket!
Jag ska snart ta mig upp, skolan väntar ;) idag händer de inte så mycket, skola och stallet. Jag ska rida Benz idag, vet dock inte hur. Antingen blir det ett pass med bommar eller så blir det dressyr! 

Men nu ska jag gå upp, ha en bra dag!//Emma

» Dagens ridpass!

Hello!

Idag blev det ett paddockspass på Benz, gick bra! Han var lite stel och seg, men efter ett tag var han bättre. Red mycket serpentiner, volter, skänkelvikningar, öppnor osv. 
Han var super fin! Blev inte så jätte långt pass, men jag fick en bra känsla! 
Nöjd!

Nu ska jag plugga, imorgon ska jag redovisa vad jag har gjort och sånt nu på praoen. Har spanskaläxa också..

Ha en fortsatt härlig dag!


//Emma

» Stallet!

Nu ska jag snart sticka till stallet, Benz ska ridas!

//Emma 

» Godmorgon!

Hejj!
Jag har precis vaknat typ, ska försöka ta mig upp. Idag jobbar jag till 13. Blir nog ett paddockspass på Benz! 

Ha en bra dag!//Emma 

» Jobbdag!

Hejsanhoppsan allesammans!
Idag har jag praoat på dagis, gick bra! Började halv 8 och slutade klockan 15, var helt slut när jag kom hem kan jag lova! Blev ingen ridning då jag var så himla trött. 
Imorgon blir det jobb på dagiset igen, börjar dock kvart i 7 och slutar 13. Sista prao dagen. Rider nog Benz i paddocken!

Nu ska jag sova, sov gott!Bästa pållen!!
//Emma

» Grym låt!

Detta är en grymt bra låt! Klicka här --> http://youtu.be/m-M1AtrxztU <-- för att komma till låten!//Emma

» Prao!

Godmorgon!
Idag och imorgon ska jag ha prao. Jag ska jobba med min faster. Ska faktiskt bli roligt! Dock börjar jag ganska tidig. Benz kanske vilar idag, eller så hittar jag på något att göra med honom ;)

Ha en bra dag!


Johanna och Tim!

//Emma

» Härlig dag!

Godkväll allesammans!
Idag har de vart en ganska härlig dag, solen har skinit hela dagen och de vart varmt! Vart en bra dag helt enkelt, benz gick bra och allt rulla på.
Imorgon blir det prao, alltså ingen skola :P men ni får sova gott!//Emma

» Första doppet..

Hejj!
Idag blev det ett joggpass för benz i paddocken, gick jätte bra! Målet med passet var att han skulle vara mjuk,lydig och följsam. Gjorde mycket kringelikrokar, serpentiner, volter osv. Han var super fin! Är jätte nöjd. Skrittade av honom i hagen.

Efter att jag ridit var de fix i hagarna. Var väldigt varmt, men väldigt skönt att ha det gjort! Jag och Elin åkte och badade också.. Eller bada och bada, doppade oss. Var så himla kallt så benen typ krampa, hahah! Men vi doppade oss iallafall, årets första dopp ;)

Inte gjort så mycket mer faktiskt.
Nu ska jag gå ut, ha en fortsatt bra dag!//Emma

» Mockning i hagarna!

Godmorgon!
Idag blir det somsagt mockning i hagarna, jag ska nog rida Benz innan vi börjar. Tror inte vi ska göra så mycket mer idag, har prao imorgon och på tisdag så behöver ju inte förbereda inför skolan ;)
Men ni får ha en bra dag!//Emma

» Godnatt!

Hello, nu ska jag gå och lägga mig. Är helt slut efter denna dagen, har vart så himla varmt hela dagen! Inte gjort så mycket sen jag kom hem från stallet förut, spelade lite badminton med pappa. 
Imorgon blir det antagligen ridning på förmiddagen, sedan blir det mockning i hagarna! Sov gott!


//Emma

» Tävlingsresultat 26/4!

Hejsanhoppsan alla glada!
Idag var jag ju somsagt och tävlade, gick superduper bra!

Red LA:1 förklaras och LB:1 lagklass, red dock LB:n först. Det var riktigt varmt! På framridningen gjorde jag mycket tempoväxlingar och övergångar. Han var fin! 
Rätt som de var så tvärnitade han på framridningen när jag galopperade för han behövde klia sig:P 
Men väl inne på banan dog han lite, fick inte fram ökningarna. Vägarna var bra och allt satt! Fick bra procent, 69.138%. Slutade på en första plats! 

I LA:1 var han och jag något tröttare, men det gick bra endå! I denna klassen dog han också lite inne på banan, och visade inte ökningarna riktigt. Men han var väldigt fin! Fick bra procent här också, 70.658%! Slutade också på en första plats!

Gick bra för Johanna och Nadja också, båda fick placering! Laget slutade 1:a! 
Jag är jätte nöjd och Benzon såg nöjd ut! En lyckad tävlingsdag!
Johanna fotade även lite, så de kommer nog komma upp.//Emma


» Godmorgpn!

Hejj!
Idag är de tävling på hemmaklubben. Ska somsagt rida LB:1 och LA:1 med benz. Startar ganska sent, jag tycker inte att jag har dem bästa starttiderna.
Vet inte vad som mer händer idag, inte så mycket antagligen!

Men ni får ha en bra lördag!
//Emma

» Grymt pass!

Hejsan!
Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket, vart i skolan, ätit, borstat, vart och fixat på klubben och ridit. Var uppe på klubben och fixade inför tävlingen imorgon i cirka 2 timmar, stack sedan hem för att rida. Benz gick super bra idag! Gjorde tempoväxlingar, öppnor, volter, skänkelvikningar och lite sånt. Red inte så jätte länge, men fick en grymt bra känsla!

Imorgon är de tävling på hemmaklubben, det är omg. 2.
Jag rider LB:1 lagklass och LA:1 förklass. Sov gott så hörs vi imorgon!//Emma

» Äntligen fredag!!

Godmorgpn allesammans!
Skönt med fredag! Idag blir det skola,stallet och sedan ska jag upp till ridklubben och fixa inför morgondagens tävling. 
Benzon ska gå ett paddockspass, hoppas han är bättre idag!

Ni får ha en bra fredag så hörs vi!//Emma

» Dagen 24/4!

Hejsanhoppsan!

Idag har de inte hänt så mycket, skolan och stallet. Skolan var helt okej, var dock ganska trött. Tog det lugnt när jag kom hem från skolan, stack sedan till stallet. 

Blev ett kvällspass på Benz i paddocken, gick sådär. Han var jätte tittig, han stannade och bara kollade vissa gånger. Gick vän sådär i början, men i mitten av passet var han faktiskt ganska fin! Men i slutet stack han, fick stopp på honom ganska snabbt. Blev inte rädd eller något, utan bara arg och irriterad! Skrittade lite och började trava ganska snabbt efteråt. Galopperade lite också. Gjorde lite tempoväxlingar och sedan travade och skrittade jag av.
Är sådär nöjd.

Inte gjort så mycket mer, hängde med mamma till kyrkogården en sväng. Var jätte läskigt ;) 

Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt!


//Emma

» Torsdag!

Godmorgon!
Idag händer inte så mycket, skola och stallet. Benz ska ridas, blir nog dressyr i paddocken. Händer inte så mycket i skolan, har ett prov/förhör på Vasatiden bara. 
Får se vad jag hittat på mer.
Men nu ska jag gå upp, ha en bra dag!//Emma 

» Lugn dag!

Godkväll folket, haft en bra dag?

Jag har iallafall haft en bra dag, skolan var helt okej. Benz tyckte det var mysigt att bara bli borstad och ompysslad! Har suttit en stund nu på kvällen och läst igenom lite papper som vi har prov på imorgon, taggad, eller inte..
Imorgon händer inte så mycket, skola och stallet. Blir ett paddockspass på Benzon.

Men nu ska jag sova, godnatt allesammans!//Emma

» Stallet!

Tjosan!
Jag ska strax sticka till stallet, Benz vilar idag. Är så himla trött, vet inte varför? La mig på sängen förut och tittade på lite videos, somnade då :P 
Men jag ska borsta Benz noggrant och fixa stallet. Kanske putsar all utrustning eller något, får helt enkelt se vad jag hittar på!


//Emma

» Godmorgon!

Hejsan allesammans!

Idag händer de inte så jätte mycket, skola, stallet och plugg. Vet inte hur jag rider Benz idag, men de får vi se!

Nu väntas en rolig skoldag.. Nämen, onsdagar brukar vara rätt roliga faktiskt'
Jaja, nu ska jag iallafall gå upp! 


//Emma 

» Dagens ridpass!

Heejj!

Idag red jag benz i paddocken, gick jättebra! Han var lite stel. Gjorde serpentiner,volter, övergångar, skänkelvikningar osv. I slutet travade jag av honom i olika former och olika tempon. Han var jätte fin! Red i cirka 40 minuter. Finns inte så jätte mycket mer att säga än att han var jätte fin och jag är super nöjd!

Skolan gick bra, men hade helst velat stanna hemma och bara sova! Men det ska endå bli ganska skönt att komma in i de vanliga rutinerna igen.
Hjälpte mamma lite förut att sätta ihop stolar, annars har jag bara pluggat sen jag kom hem från stallet. Skönt att ha lite gjort iallafall!

Ni får sova gott, så hörs vi imorgon!
//Emma

» Skola..

Godmorgon!

Idag är det skola, inte så taggad. Föredrar lov! Vet inte hur jag ska rida benz, antagligen i paddocken :)
Får se om jag hittar på något mer idag.

Ni får ha en bra skol/jobbdag!//Emma 

» Härlig dag!

Hejsan!

Idag har de vart en härlig dag, vart varmt hela dagen! 
Blev somsagt en uteritt idag, jag red Tim och Cissi benz. Gick jätte bra, blev en skritt runda på ca 45-50 minuter. Båda hästarna var glada och avslappnade! Dem tyckte de var skönt att komma ut en sväng!

Stannade en stund hos Cissi, var mysigt! Stack sedan hem och pluggade lite. Vart med Amanda också. Hunnit med ganska mycket idag endå!

Imorgon taggar vi skola..


//Emma 

» Godmorgon!

Hejsan allesammans, sovit gott?

Idag händer det inte så mycket, ska rida ut Tim med Cissi som ska rida benz. Ska fixa lite inför skolan imorgon också. Idag blir det nog ganska varmt ute, det känns som de iallafall!

Men ni får ha en bra "sista lovet dag", så hörs vi!


Bild från tävlingen igår.
//Emma

» Lyckad dag!

Hello, idag har de som rubriken lyder vart en lyckad dag! Jag och mamma plockade upp min kusin på väg till stallet, hon hjälpte till. Sedan gick bilden till Trollhättan.
Red LA:1 och LA:P1 med Benz. 

Min första start var LA:P1, han var ganska pigg och framåt. Var så sjukt varmt så förvånar mig att han var så framåt! Men det gick iallafall super bra! Väl inne på banan var han dock inte lika mycket framåt, men när jag red runt banan var han super fin. Han var endå mer framåt inne på banan än vanligt. Procenten var bra, var typ två utanför placering. Är super nöjd! 

I LA:1 var han också jätte fin. På framridningen var han super fin! Han dog lite inne på banan, men inte lika mycket som han brukar. Fick bra procent där också, de räckte till en 3:dje plats. Är super nöjd!

Hade bra känsla i både klasserna, de enda som fattas är mer energi! Men Benz var super fin och jag är jätte nöjd med honom!!
//Emma

» Trollhättan!

Idag är de tävling i Trollhättan, jag ska rida LA:1 och LA:P1. Min kusin hänger med och hjälper till, ni får ha en bra dag!//Emma

» Varmt!

Hejsan!

Idag har de vart jätte varmt ute, solen har skinit hela dagen!

Blev ett paddockspass på Benz, gick jätte bra! Han var väldigt fin. Började med att göra igångsättningar, halt,skritt osv. Gjorde även skänkelvikningar, volter och lite sånt. Är jätte nöjd! 
Min kusin red även Tim, gick jätte bra!

Var ju på lunch hos farmor och farfar, var mysigt. Och kom nästan precis hem från mina kusiner, haft de mysigt där med! 

Hoppas ni haft en bra påskafton, nu ska jag sova. 
Imorgon taggar vi tävling i Trollhättan! 
//Emma

» Glad påsk!

God morgon!

Igår: Jag red dressyr på Benz i paddocken, gick jätte bra! Red igenom LA:P1. Han var lite tittig, han var ganska pigg också. Han var lydig för alla hjälperna! Tränade på öppnor,slutor, skänkelvikningar i både trav och galopp, enkla byten och tempoväxlingar. Gick bra! Är jätte nöjd!

Josefine och hennes familj kom hit igårkväll, dem skulle bara komma på en fika. Men dem stannade hela kvällen, kul! Josefine sov även över.

Dagen; Idag ska jag rida Benz, blir bara att känns igenom honom inför imorgon! Ska på lunch/middag vid 12 hos farmor och farfar. Och middag vid 18 ikväll hos mina kusiner.
Får väl leta påskägg också ;)

Men nu får iallafall ha en bra påskafton!//Emma

» Dagen innan påskafton!

Hej allesammans!

Idag händer det inte så mycket. Ska rida Benz och fixa stallet. Blir ett dressyrpass på Benz i paddocken, behöver rida igenom honom! Vet inte vad jag ska göra mer idag. Är ju en lång dag idag ;) 
Får se vad som mer händer. 

Ni får ha en bra dagen innan påskafton dag!//Emma

» Mys!

Hejsan!

Idag fick Benz vila då de var sånt skitväder, regn och blåst! Blev istället att jag borstade honom noggrant och ganska länge. Han tyckte det var mysigt att stå i stallgången och titta ut och bara bli ompysslad! 
Johanna var snäll och hjälpte mig i stallet, taaack!!

Haft lite släktingar här ikväll, vart trevligt! Busat runt. Jaja, nu ska jag sova. Godnatt!


Bildbrist!
//Emma

» Tittar på Johanna!

Hejsan!

Just nu sitter jag och tittar när Johanna rider. 
Gårdagen: igår red jag benz vid lunch, gick ganska bra! Han var ganska stel. Gjorde öppnor,slutor, tempoväxlingar och lite sånt. Ganska nöjd endå!
Stack sedan hem till Johanna, vi red ut Zannie och brownie. Gick jätte bra, dem var taggade! 

Jag och Johanna stack och köpte godis och såg på en film. Somnade på golvet, men vaknade vid 12 inatt och fixade sängarna och la oss i dem :P

Johanna hänger med mig hem sedan, jag ska rida Benz. Mamma ska hjälpa mig i paddocken, kanske rider igenom LA:P1. Men får se!

Nu får ha en rolig torsdag!
//Emma

» Johanna!

Godmorgon allesammans!

Jag ska dra upp till stallet om en stund, Benz ska ridas! Blir ett paddockspass. Drar hem till Johanna sedan, ska rida Zannie med henne och sedan sova hos henne. Ska bli super kul!
Inte en aning om vad vi ska hitta på, men vi lär hitta på något!

Ni får ha en bra dag så hörs vi!
//Emma 

» Konstigt!

Hejsan folket!

Det kändes jätte konstigt att släppa in hästarna förut, jag menar, en häst saknades ju! Kajal var ju inte där :P Men jag tror att både Tim och Benz undrar vart han tagit vägen ;)
Men nu ska vi släppa ihop dem två istället! 
Nu ska jag sova, godnatt!//Emma

» Landat i soffan!

Nu har jag landat i soffan, ska se på ryttareliten som börjar snart. Efter denna jobbiga men roliga dag ska de bli skönt att ta de lugnt.
//Emma

» Sista passet..

Tjosan!

Idag blev det sista passet på Kajal! Kom precis hem från stallet, kajal har besiktigas och är nu påväg hem till sin nya familj. Känns helt rätt men endå väldigt tråkigt att han inte är min längre!
Men han kommer få de super bra hos de nya ägarna!

Jag och Ida red ut, var en jätte härlig ridtur! Hästarna fick springa ordentligt. Finns inte så mycket att säga en att de blev ett super bra avslut på min och Kajals resa tillsammans!//Emma

» Godmorgon!

Hejj!

Kändes konstigt att vakna och inte gå till skolan, känns som jag är hemma från skolan för jag är sjuk eller något, haha!
Skönt med lov!
Idag blir det uteritt med Ida, ska bli kul! Ikväll händer det lite grejer som jag berättar då. Vet inte vad jag ska göra mer. Händer inte så mycket idag.
Men ni får iallafall ha en bra tisdag!
//Emma 

» Dagens ridpass!

Hejsan hoppsan folket, haft en bra dag?

Idag har jag vart med min kusin hela dagen, haft kul!
Jag red Kajal i paddocken samtidig som min kusin red Tim. Blev ett dressyrpass på Kajal, han var jätte fin!
Gjorde tempoväxlingar och volter. Han kändes jätte bra! Nöjd!
Benz fick sig ett joggpass i paddocken. Gick bra! Han var dock väldigt seg och ville inte riktigt lyssna framåt. Men ganska nöjd endå!

Imorgon händer det en grej som ni får veta då. Nu ska jag fixa lite, ha en fortsatt bra kväll!


En bild som Johanna hittade på sin dator, finaste Kajal!


//Emma

» Resultat Ulricehamn!

Hej!


Igår var jag och tävlade benz i Ulricehamn. Det gick inte bra för mig. Procenten var kassa, hade fel galopp. 
Men mina två lagkamrater vann sina klasser! Dem fick sånna bra procent så vi slutade på 3:dje plats! Nöjd över mina lagkompisar, men inte över mig.

Igår kom min kusin hem till mig, vi kollade på ponnyakuten och sånt. Hon sov även över här, så nu är vi i mitt rum.
Idag ska vi rida ut tror jag.
Ni får ha en bra måndag!


//Emma

» Mot Ulricehamn!

Nu drar vi till Ulricehamn!


//Emma

» Jobbig men rolig dag!

Hejsan allesammans!

Idag har de som rubriken lyder vart en jobbig men rolig dag!
Det var en grej idag som var jätte rolig men samtidigt ledsam, ni kommer få veta vad de är om ett tag. Men har haft en rolig dag förövrigt!

Idag red jag och en annan duktig tjej kajal i paddocken, gick jätte bra! Vi båda skuttade över lite hinder! Kajal var jätte fin. Är jätte nöjd!
Benz fick gå ett pass i paddocken, lite trim inför imorgon. Gick jätte bra! Red inte så jätte länge, då de var jätte kallt. Nöjd!

En kompis kom hem förut och sedan stack vi hem till henne, vi har haft jätte kul! 
Nu på kvällen blev det putsning och fix inför imorgon!

Nu ska jag sova, godnatt!


Min fina Kajal <3


//Emma» Första lovdagen!

God morgon folket!


Idag är de första lovdagen - sköööönt! Planerna idag är att rida båda ponnysarna och sedan kommer en kompis hit. Benz ska trimmas lite i paddocken och Kajal ska också blo trimmad i paddocken. 
Ikväll blir det putsning och packa transporten!

Ni får ha en bra lördag så hörs vi!//Emma

» Mys!

Hejsan hoppsan!

Just nu sitter jag hos Jossan, käkar godis och tjötar! 
Ha en fortsatt go fredag!

//Emma 

» Årsdebut!

På söndag är det årsdebut för mig och Benz! Det är en lagtävling.  Jag startar LA:1 lagklass och ingen förklass!
Tävlingen är i Ulricehamn, vart där innan. Tycker att de är en bra anläggning! 
Så taggad på att tävla nu! Har även några andra bokade tävlingar framöver!

Taggad på att tävla nu!!
//Emma 

» God morgon!

Hejsan!
Idag är jag ledig från skolan, då jag ska iväg. Undra vart? ;)
Idag ska Kajal antagligen vila, så ska jag rida Benz sedan. 
Ikväll ska vi iväg till ett par kompisar och äta middag.  Ni får ha en go fredaaag!//Emma

» Grymma pass!!

Hej folket!
Idag red jag grymma pass på båda ponnysarna! Är så himla nöjd med båda. 

Kajal fick hoppa idag, gick jätte bra! Inte hoppat på länge. Hade framme ett sockerbitshinder på 50cm och ett hinder som började med 50cm och slutade på 65cm. Gick jätte bra! Kom rätt nästan varje språng. Vissa gånger hoppade han jätte högt över hindret. Finns inte så mycket mer att säga än att jag är super duper nöjd!!

Det blev dressyrträning för Annika på benz, gick jätte bra! Han var jätte mjuk och fin! Gjorde skänkelvikningar, halter, flytta bakdelen, flytta framdelen och att jag inte ska dra ihop honom. Gick super bra! Han var riktigt fin! Säger samma här, finns inte så mycket mer att säga än att jag är super nöjd!


//Emma

» Hej!

Hejsan allesammans!
Nu har jag precis gjort klart första provet för idag, gick bra! Har ett till prov sen.

Efter skolan blir det hem direkt och sedan upp till stallet. Idag blir det en dressyrträning för Annika med Benz och ett dressyrpass på kajal, mamma kanske hjälper mig med honom, annars rider jag själv :)

Nu får ha en bra dag, hejdå!//Emma

» Skitväder!

Hejsan! 
Idag har de vart dåligt väder hela dagen, dock inte lika mycket som igår. 
Blev ett pass på Benz i paddocken, gick bra! Han var lite stel.
Gjorde slutor,volter, enkla byten och halter. Gick jätte bra, nöjd!

Kajal fick gå på linan, nöjd!

Inte gjort så mycket sen jag kom hem, hjälpt mamma med hennes nya telefon och lite sånt. Nu ska jag sova, hörs imorgon!

//Emma

» Prov!

Hejsan allesammans!
Jag har precis gjort klart första SO provet, har ett till om en stund. Gick bra på de första, får se hur de går på nästa :P
Efter skolan blir det hem och rida direkt, bli paddockspass, Kajal ska nog bli longerad och så rider jag Benz. 
Ni får ha en bra dag!//Emma

» Tisdag 8/4!

Gid kväll folket!
Idag har skoldagen vart lugn, den har gått ganska snabbt idag igen! Hade engelska muntligt prov också, gick bra!

Idag red jag bara Kajal då de var sånt skitväder! Blev ett lugnt pass i alla gångarter. Gjorde mycket serpentiner och volter, han var lite stel. Han var ganska fin i formen trots skitvädret.
Jag är nöjd!

Nu på kvällen har jag läst lite inför proven imorgon.. Och kollat på ryttareliten. Nu ska jag sova, så godnatt!//Emma

» Nu blir de ryttareliten!//Emma

» Dagens ridpass!

Hejsanhoppsan folket, haft en bra dag?
De har vart en ganska lugn skoldag, den har gått hyfsat snabbt faktiskt!

Idag red jag båda ponnysarna i paddocken gick bra. Blev lite lugnare pass för båda två.
Benz var ganska stel, gjorde mycket kringelikrokar, serpentiner, flytta bakdel osv. Klättrade även några gånger upp för en backe, i både skritt och galopp. Nöjd!

Kajal var ganska seg idag, testade ett annat bett, gick bra! Gjorde serpentiner, tempoväxlingar och lite sånt. Klättrade även några gånger upp för en backe också, i både skritt och galopp. Han var fin, nöjd!

Nu på kvällen har jag suttit och pluggat, inte det roligaste direkt, men det måste göras. Men nu är jag iallafall klar med lite! 
Nu ska jag fixa lite och sedan gå och lägga mig, sov gott!
//Emma

» Dressyrträning!

Tjosan!
Igår blev det dressyrträning för Annika med båda ponnysarna, gick jätte bra!

Kajal var jätte fin, red igenom LA:1. Gick bra! Tränade mycket på att hålla formen i övergångar, fattningar osv. Är jätte nöjd!

Benz var också jätte fin! Red igenom LA:1 på honom också, gick bra! Gjorde olika rörelser, öppnor, slutor och 8m volterna i LA:P1, ryggningar och lite sånt. Är jätte nöjd!//Emma

» Godmorgon måndag!

Hejsan allesammans, sovit gott?
Jag ska snart dra till skolan, händer nog inget speciellt där. Efter skolan blir det hem och rida, vet inte vart jag ska rida. Hoppas det inte regnar sedan!

Ni får ha en bra måndag!//Emma

» Ponnyakuten, som varje söndag!//Emma

» Gårdagen!

God morgon!
Igår red jag båda hästarna, gick bra! Benz var jätte fin, gjorde öppnor, slutor, skänkelvikningar, serpentiner osv. Han lyssnade bra och var framåt! Jag är jätte nöjd!
Kajal gick också bra, gjorde tempoväxlingar och bytte varv mycket. Jag avslutade när han kändes bra och då var han även fin i formen. Nöjd!

Jag stack sedan hem till Johanna på kalas, var trevligt! Var länge sedan jag var med Johanna. De var iallafall jätte roligt!


//Emma

» Hej!

God morgon!
Idag ska rida nu på morgonen, sedan blir de kalas. Får se vad som mer händer idag!
Jaja, nu ska jag snart gå upp. Ni får ha en lördag!//Emma

» Lugn dag!

God kväll allesammans :P
Skolan idag var väldigt lugn, slutade tidigt idag. 
Jag red benz i paddocken, gick bra! Han var lite stel i nacken, men bättre i slutet en i början! Gjorde öppnor,slutor,skänkelvikningar,enkla byten och lite sånt, gick jätte bra! 

Jag red ut Kajal på en skritt och trav runda med Isabelle, gick bra! Han studsade lite, bara för han var så pigg och ville springa :P gick bra iallafall.
Jag är jätte nöjd med dagens ridpass!

Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem, kollat let's dance. 
Imorgon blir de att rida på morgonen, då jag sedan ska dra på kalas hos Johanna!

Sov gott!
//Emma

» Godmorgon fredag!

Hejsan hoppsan folket!
Idag är de fredag, härligt! Idag blir de skola som vanligt, efter skolan drar jag och rider. Benz ska gå ett paddockspass och Kajal ska jag rida ut med Isabelle!
Mer händer nog inte idag tror jag.

Ni får ha en grym fredaaaag!//Emma

» Dagens ridpass!

Tjenare allesammans!
Idag red jag båda hästarna i paddocken, gick bra! Båda två var ganska stela och sega. Gjorde skänkelvikningar, framdelsvändningar, övergångar, volter osv. Gick bra! 
Är nöjd med båda hästarna!

Skolan gick bra, de gick ganska fort faktiskt! Gjorde ett nationellt prov idag, gick bra. Nu ska jag sova, godnatt!Benzon! <3

//Emma

» Bilder del 3!

 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Skolan!

God morgon allesammans!
Jag drar snart till skolan, känner mig mycket bättre och piggare!
Ni får ha en bra torsdag!
//Emma

» Brarubrik.se

Hejsan folket, haft en bra dag? 
Jag har vart hemma hela dagen. Var ute en liten stund förut och tog lite friskluft! Idag blev Kajal longerad, gick bra!  Imorgon blir det antagligen skola, tror jag.  Blir stallet efter skolan imorgon, båda hästarna ska ridas!
Ni får ha en fortsatt bra kväll!

//Emma

» Bilder del 2!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma
 

» bilder del 1!

 
 
 
Foto: Johanna Jonshede
 
 
 
 
 
 
//Emma

» 2 April 2014!

hejsan hoppsan folket!
Jag är hemma från skolan idag igen. Vet inte vad jag ska göra idag, antagligen bara se på film typ ;) Kanske hänger med upp till stallet sedan, men vet inte. Ska inte rida iallafall, båda hästarna får stå idag, veckan börjar lugnt för hästarna :P
Idag fyller världens bästa vän år, grattis till dig! 
 
Har ni några tips på vad för inlägg jag kan skriva, så får ni gärna kommentera och tipsa :)
Ha en bra onsdaaaag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma
 

» Godnatt!

Tjosan!
Idag har jag ju inte gjort så mycket, vart inne hela dagen och sett på film och sånt. Mamma var snäll och tog ut Benz en stund förut, tack mami!
Jaa, finns inte så mycket mer att berätta om denna dagen eftersom jag inte gjort något speciellt :P
Nu ska jag sova, godnatt!//Emma

» Ryttareliten!

Nu blir de ryttareliten!


//Emma

» Hemma..

Hej!
Idag är jag hemma från skolan, jätte förkyld, huvudvärk och lite sånt. Tror de är min allergi. Hade ju bara tänkt att rida Benz idag, men vi får se hur de blir. Just nu tittar jag på film, vet inte vad jag ska göra mer idag, lär ju vara inne hela dagen.
Ni får iallafall ha en bra dag!