» Skillnad!

Jag och mamma sitter och tittar på gamla bilder som finns på min facebook. Kan ju säga att min ridning förändrats lite ;)
 
 
 
 
Nygård 2013 (bilderna ovan)
 
 
 
 
 
Nygård 2014 (bilderna ovan)
 
 
Bara jag som tycker de är väldigt stor skillnad på min ridning på bara ett år?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

//Emma

» Hejsvejs!

Jag kom hem från skolan för någon timme sen, inte gjort så mycket, hängde med och hämtade syrran på skolan. Skoldagen har iallafall vart helt okej, lite långtråkig, men annars har de vart bra!
Nu i efteriddag händer de inte super mycket tror jag, sticker upp till stallet lite senare, kanske hjälper pappa en stund också. Och så har jag spanska läxa tills imon.
Men hoppas ni haft/har en bra dag!
 
 
 
 
 
 
 
//emma

» Godmorgon!

Jag vaknade för en stund sedan, är helt slut. Skulle vilja sova ännu längre :P
Idag händer de inte så mycket, skola, stallet och läxor. Skoldagen är lugn idag, har en inlämning bara.
Annars händer de inte mer idag. Men nu måste jag gå upp, ha dé!
//Emma 

» 29 september

Hola!
Har ni haft en bra måndag? Min dag har vart bra, skolan gick hyfsat snabbt faktiskt! Pappa hämtade mig efter skolan. Direkt när jag kom hem gick jag in och bytte om och sedan gick jag ur och hjälpte pappa några timmar!
Jobbade lite i stallet, de kommer bli såå himla fint! Stack upp till stallet mitt i allt och fixade allting till Tim! ;) 
Sedan hängde jag med pappa och hämtade lite grejer och hjälpte honom en stund till.

Skulle egentligen gjort läxor hela kvällen.. Men de blev inte så.. Gjorde spanskan en stund bara :P men har imorgon på mig också.
Mer har nog inte hänt idag tror jag, vart en ganska lugn dag faktiskt!

Men vi hörs Imon, godnatt!!


//Emma

» Måndagmorgon

Godmorgon! Sovit gott? Bara jag som har svårt för att gå upp, speciellt på måndagar. Idag händer de inte så mycket tror jag, skola och stallet. Hade tänkt att göra läxa sedan också.
Skoldagen idag är nog ganska lugn tror jag.
Men nu ska jag gå och äta frukost, så vi hörs! Ha dé!


Finaste Benzon!

//Emma

» Söndag

Hello allesammans!

Har ni haft en bra söndag? De har iallafall jag, efter att jag skrivit inlägget så somnade jag, låg åt fel håll, på täcket och hade min arm hur konstigt vriden som helst. Men jag sov väldigt gott iallafall ;)
Manda red Tim idag, hon red en stund i paddocken. Hade framme lite bommar som hon red över. Blev skritt och lite trav bara. Manda är duktig faktiskt, hon lyssnar direkt när man säger något! Timson skötte sig också bra!

Tog de lugnt när jag kom hem, gjorde lite läxa. Hade tänkt städa mitt rum.. Men nä, så blev de inte.. :P
Sen så gick jag, mamma och Julia ut och gjorde hage, skönt att ha de gjort! Gick faktiskt ganska snabbt! Åkte även med pappa en sväng nu ikväll.
Jaja, men hoppas ni haft en bra söndag och är taggade på en ny vecka! ;) godnatt!


//Emma

» Stallmorgon

Hejsvejs, godmorgon!
Jag och Johanna kom precis hem, vi har vart i stallet och släppt ut alla hästar och fixat hela stallet. Allting är klart hos Tim.
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men de får vi se ;) idag händer nog inte så mycket, ska städa mitt rum hade jag tänkt, eller ja iallafall plocka upp på rummet. Men ni får ha en bra dag!

//Emma

» Dageen

Hola amigos! 
 
Är de bara jag som tycker de känns som söndag idag? Jag och Johanna fick sovmorgon idag igen, ganska skönt faktiskt ;) Somsagt så kom mamma och sa en super rolig grej, vart glad över de hela dagen! 
Jag och Johanna stack upp till stallet någon gång runt 2 tiden, fixade allt åt Tim, mockade, fyllde vatten i både box och hage och fixade maten. Gick sedan bort till Timson och gosade lite och gav honom morot.

Sedan så stack vi och handlade lite grann, stack hem till Johanna en sväng också. Sedan tillbaka till mig ;) så nu sitter vi i mitt rum och gör ingenting typ :P satt och åt förut, dog av skratt några gånger haha.
Men hoppas ni haft en super lördag så hörs vi Imon! 


Livsnjutare *_*


//Emma

» Godmorgon!

Hejhej! Sovit gott? Jag vaknade precis, mamma kom upp springandes med en rolig nyhet!! 
Blev sent igår, jag, Johanna och kusinerna gick in efter en stund. Små kusinerna fick se på film och jag, Johanna och stora kusinen skypade med en killkompis. De va kul, men alla var väldigt trötta ;)
Idag händer nog inte så mycket, vi drar upp till stallet sedan och fixar allt. 

Aja, ha en bra dag!
//Emma

» Studiedag!

Hejsvejs! Sovit gott? Jag och Johanna vaknade för en stund sedan. Bästa med studiedagar, sovmorgon!
Vi ska snart sticka upp till stallet och fixa och sedan hänger Johanna med hem. Inte en aning om vad vi ska hitta på, men ikväll kommer de hem lite folk så ska vi grilla och lite sånt.
Men ni får ha en bra fredag!
//Emma

» Sista dagen denna veckan

Hejsvejs! 

Idag har de vart en lugn dag i skolan, jade matte på morgonen. Fick sitta med några andra och göra lite extra uppgifter då vi är klara men kapitlet. 
Sen så hade vi SO, satt och tittade på massa filmer ;) 
Vid klockan 13 skulle vi på föreläsning om andravärldskriget, var faktiskt intressant. Jag förstår inte att de vart så som de vart.. De var en kvinna som vart med under andravärldakriget, hon berättade om hur de va och vad som hände. Ingen rolig berättelse..

Efter de snackade vi en stund och sedan slutade vi 30 minuter tidigare. Skulle ju med Johanna hem, så stack bort till hennes lektion eftersom jag endå inte hade något att göra. Hennes klass är hur rolig som helst :P

När vi kom hem gjorde vi inte så mycket och Sedan stack vi till stallet. Jag fixade allt åt Tim och sedan gick jag till Tim som stod i hagen och gav honom morot och myste lite med honom. 
Sen vi kom hem har vi inte gjort super mycket. 
Imorgon har vi studiedag, hur skönt är inte de?! Så jag sover hos Johanna inatt, vi hörs Imon!
//Emma 

» Hejj!

Tjosanhoppsan folket! Sovit gott?

Jag sitter just nu och äter frukost. Skolan idag är ganska lugn, även om vi har korta raster och långa lektioner.. Idag har vi en föreläsning, de handlar om andravärldskriget. Efter skolan går jag med Johanna hem, vi ska upp till stallet och sedan ska jag sova där! Ska bli roligt, va ett tag sedan jag sov där nu;)
Men hoppas ni får en bra dag så hörs vi!

//Emma 

» Onsdag 24/9

Hejsanhoppsan allesammans! Haft en bra dag?
 
Min dag har vart bra, skolan va bra, lite sega lektioner men annars har de vart bra. 
Åkte upp till stallet förut och mockade och fixade allt, vi tog även in hästarna. Sitter just u och skypar med Johanna och en killkompis och gör engelska läxa. Annars har de inte hänt så mycket mer idag faktiskt.
Men jag ska fortsätta med engelskan nu, så vi hörs! Ha dé!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Godmorgon!

Hello!
Jag är helt slut, helst av allt skulle jag vilja ligga kvar i sängen och sova idag.. Jag är helt slut, galet trött! Men idag händer inte så mycket tror jag, har långa raster idag. 
Efter skolan någon gång drar jag upp till stallet, ska mocka och fixa allt, får se om jag gör något med Tim. 
Sedan har jag engelska tills Imon som jag inte ens kollat på för vi fick den igår och igår orkade jag inte. Men aja, ni får ha en bra onsdag!
//Emma

» Bra dag!

Hejsvejs folket! Haft en bra tisdag?

Min dag har vart bra, haft en ganska lugn dag. Haft två riktiga lektioner, har haft två föreläsningar idag. Johanna hängde med hem efter skolan, vi stack upp till stallet och fixade allt innan kalaset. Alla kom runt kl 6 och stannade till 8- halv 9 typ. Jag har fått många fina presenter, backontrack, pengar, klocka, Victoria secret osv. Jag är jätte nöjd!
Bästa Johanna va även med och gjorde kvällen ;)

Nu ska jag gå och plugga spanska som vi har tills Imon, inte ens tittat på läxan än... Aja, vi hörs!


1 minus imorses, vintern kommer :P//Emma

» Hellu!

Godmorgon! Sovit gott?

Jag vaknade av att de andra kol in och sjöng för mig. Jag ska snart gå upp och fixa iordning mig för skolan, äter med Johanna idag i skolan ;)

Efter skolan hänger Johanna med hem så sticker vi upp till stallet och fixar iordning, sedan drar vi hem och fira oss innan hela min tjocka släkt kommer på släktkalas. Men de ska bli kul!
Ha en super dag!
//Emma

» Mååndag!

Hejsvejs allesammans! Har ni haft en bra måndag? Min dag har faktiskt vart bra, även om de är måndag ;) Dagen har gått ganska fort. 
Efter skolan stack jag hem och sedan kom Johanna och hennes pappa och hämtade mig så åkte vi upp till stallet. Vi mockade och fixade allting, sedan tog vi in Tim och Bosse. Johanna skulle skritta ut bosse, så jag hängde på. Ledde TIm med, vet inte hur länge vi va ute, men kanske runt 40 minuter!
När jag kom hem åt jag lite och sedan städade jag mitt rum och skypade med Johanna. Kan ju säga att jag kom inte så långt på 2 timmar.. :P
Men nu ska jag snart sova, så hoppas ni haft en super dag så hörs vi! Sista inlägget som 12 åring här på bloggen;)
 //Emma 

» Godmorgon!

Hejsvejs, sovit gott? Jag är helt slut, skulle lätt kunna sova några timmar till ;)

Idag händer de inte så mycket tror jag, skola, stallet och så ska jag städa mitt rum. Har inga roliga lektioner idag :P 
Tim vilar nog idag igen, eller om Julia rider en stund, vi får se! Men rummet ska städas ordentligt!

Men ni får ha en toppen dag så hörs vi!
//Emma

» Söndag

Hejhej allihopa! Hr ni haft en bra dag?
 
Min dag har vart bra, sov länge och sedan åkte jag till stan med mamma, mormoor och julia. Ska upp och ta in hästarna sedan och ja, sedan ska jag väl fixa inför skolan imon. Inte gjort så mycket idag, fast de har vart en bra dag endå. 
Nu ska jag snart upp till stallet, så vi hörs imon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Myys dag!

Hoppas ni haft en bra dag! Min dag har vart bra, inte gjort så mycket faktiskt. Stack upp till stallet förut och skulle ocka och fixa, men då hade Johanna vart så snäll så hon hade mockat och fixat allt åt Tim <3 Tack johanna!
Gick till Tim som stod i hagen och myste lite med honom en stund.
Åt kräftor och räkor med familjen och mormor oxh morfar, mysigt! Satt och kollade lite film förut med morfar och pappa. Just nu sitter jag och skypar med några kompisar. 
Ha en fortsatt bra kväll! Blir ett tidigt godnatt! 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Godmorgon!

Hejsvejs allihop! Har ni sovit gott?
 
Jag vaknade för en stund sedan, men har inte gått upp än ;) Idag händer inte super mycket, ska upp till stallet sedan och fixa. Men tror inte att jag kommer rida. Mami fyller år idag, så grattis till henne!
Vi ska fira henne lite ikväll, men annars händer de noginte så mycket mer idag tror jag! 
en ni får ha en bra lördad så hörs vi!
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Fredag!

Hejhej! Har ni haft en bra fredag?

Min fredag har vart bra, hängde med thilde och Josefine en stund efter skolan. Vi gjorde inte speciellt mycket ;) mamma tog han om Tim idag, han fick även nya skor! 
Just nu är jag faktiskt ganska trött :P ska gå och lägga mig alldeles strax. Imorgon händer de inte så mycket, stallet och sp fyller mamma år. 
Men ni får sova gott!
//Emma

» Hejhej!

Godmorgon allesammans!
 
Just nu sitter jag och äter frukost (För den som tyckte de var intressant). Idag händer inget speciellt, skolan är nog ganska chill idag tror jag. Ska äta med Johanna och hennes läskiga kompisar idag :P
I eftermiddag åker jag upp till stallet, Tim ska skos och jag ska mocka och fixa allt dedär! Sen så händer de nog inte så mycket mer idag tror jag! Men ha en bra dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Torsdag!

Hejhej! Min dag har vart bra, hoppas eran också vart de!
 
Idag hade vi vanligga lektioner på morgonen, sedan hade vi friluftsdag. Stack somsagt hem till Josefine innan och bytte om och åt! De var faktiskt ganska roligt, man körde längdhopp, höjdhopp, 60m, 360m och stöta kula! Aja, de var iallafall kul!
Hängde med Johanna hem efter skolan, vi stack upp till stallet lite senare. Jag red Bosse en stund i paddocken, hade framme lite bommar. Gick väl bra, hade lite svårt med att sitta ner och att sitta rakt eftersom jag ridit Tim nu de senaste :P Inte gjort så mycket sedan jag kom hem från stallet, skypat lite med några kompisar. Men annars inte så mycket mer! 
Hoppas ni haft en super bra torsdag så hörs vi imon! Blir ett tidigt godnatt helt enkelt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Torsdag!

Godmorgon!!
Jag vaknade för en stund sedan, ska snart försöka dra mig upp ur sängen ;) Idag ska jag till skolan, vi ska ha friluftsdag efter lunchen. Skönt att dem satta friluftsdagen på en torsdag (då vi har kortast raster). 
Josefine bor precis där vi ska vara, så vi sticker hem till henne innan och äter och byter om!

 Vi lär sluta en stund tidigare idag, så efteråt går jag ner till skolan igen och fixar iordning mig. Ska vänta på Johanna också så ska nog vara med en stund på hennes lektion. Hänger med Johanna hem efter skolan också, vi ska upp till stallet också. Ska rida Bosse en stund.. :P men nu ska jag gå upp, så ha en bra dag!


Nya kissen!//Emma 

» Härlig dag!

Tjena allesammans! Har ni haft en bra onsdag?
 
Min dag har vart bra, skola har vart lugn haft långa raster och ganska lugna lektioner! Hade ju spanska och engelska förhör idag, kändes som det gick bra! Jag är iallafall nöjd!
Manda hängde med hem en stund, vi gjorde inte så mycket. Stack upp till stallet, tog in Tim och borstade en stund. Stannade sedan kvar där uppe med Johanna en stund. 
När jag kom hem hjälpte jag pappa med lite grejer, sedan körde vi upp hö. Så mycket mer har inte hänt idag, vart en lugn men endå ganska härlig dag!
Jag ska snart gå och lägga mig, är super trött.. Så säger godnatt nu!
 
 
//emma

» godmorgon!

Hejhej! Har ni sovit gott?
 
Idag händer inte så mycket, skola och sedan stallet i eftermiddag. Får se vad jag gör med Tim!
Har två läxförhör idag, ett i engelska och ett i spanska. Spanskan känns faktiskt bäst ;) Nu ska jag fortsätta äta frukost ;)
Hörs sen! Ha en bra dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Allmänt om dagen!

Hejjsvejjs allihopa!

Har ni haft en bra dag? Min dag har vart bra, har haft hyfsat långa raster idag! Lektionerna har vart ganska chill idag. Efter skolan gjorde jag läxor, dålig vana, börjar sista stunden med läxorna.. Brukar Max vara två dagar innan vi ska ha förhör på dem så börjar jag plugga ;)

Stack upp till stallet förut, borstade Tim en stund! Bästa Johanna hade redan fixat åt Tim, tack snälla! Tim vila idag. Han behövs skos snart! 

Just nu har jag precis sätt lite på idol och gjort ännu mer läxa. Men kan knappt läxan endå ;)

Hoppas ni haft en toppen dag!


//Emma

» Tisdag!

Hejhej, godmorgon allesammans!

Idag är de tisdag, händer inte så mycket roligt idag. Efter skolan sticker jag till stallet tror jag, får se vad jag gör med Tim. Tycker faktiskt inte att de är så speciellt roligt att rida honom.. Måste göra läxa ikväll också, men annars händer de inget mer!
Ha en bra tisdag!

//Emma

» Idol

Hejsanhoppsan allihopa!
 
Min dag har vart bra, skolan gick bra. Hände inte så mycket roligt, men dagen gick ganska snabbt endå! Var även hos tandläkarn idag igen, gick bra!
Hängde med på syrrans ridning efter skolan, dem red ut. Vi hämtade även en till liten söt katt.. 
Mer har inte hänt idag, Tim vilar. Har suttit nu en stund och gjort lite läxor, spanska och engelska. 
Nu ska jag gå och titta på idol igen, så hoppas ni haft en super dag så hörs vi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Godmorgon!

Hejsanhoppsan, idag är de måndag.. Inte favvo dagen kan man väl säga, alla är alltid så trötta på måndagar :P

Idag är de skola, händer inget speciellt där. Efter skolan hänger jag med till Julias ridning och ska titta när hon rider! Jag ska även till tandläkarn idag igen.. Tim vilar idag, åker bara upp sen och mockar och fixar allt!

Ha en bra måndag!


//Emma

» På väg hem!

Tjena mors allihopa!

Jag sitter i bilen på väg hem! Har en bra bit kvar hem.. Men de har vart en rolig dag endå! Är helt slut nu, tagga skola imorgon :P 
Jaja, ha en fortsatt bra kväll!
//emma

» Hejhej!

Hejj!

Just nu sitter jag i bilen, ska ut på lite äventyr idag, lär komma hem ganska sent.. Tim vilar idag. Mer händer inte idag. Blir en lång dag idag, tror jag..
Jag och brorsan har suttit och skrattat ihjäl oss, tagit massa fula bilder på varandra ;) 
Men ni får ha en bra dag!//Emma

» Lördag

Hejj folket! Hur mår ni?

Min dag har vart kort, jag och Johanna gick somsagt upp kl 7 för att släppa ut hästarna och fixa stallet. Åt frukost när vi kom hem och sedan la vi oss i varsin säng. Trodde inte vi skulle somna igen.. Men.. Vi somnade om till kl 13.. Gick upp halv 2 igen ;) 
Sen satt vi i 1-2 timmar i soffan med katten :P Sen stack vi upp till stallet och red. Jag har haft jättekul med bästa Johanna!

Red Tim i paddocken, gick bra! Skrittade och travade mest, men även lite galopp. Gjorde lite volter, serpentiner, tempoväxlingar, halter och igångsättningar! Han kändes bra, men ibland tyckte han de var jobbigt så han drog upp huvudet. Men förövrigt var han jättefin! Nöjd!

Just nu sitter jag på la familia med familjen och några andra. Men ha en super lördags kväll!

//Emma

» Godmorgon!

Jag och Johanna gick precis och la oss igen, vart uppe och släppt ut hästarna och mockat och fixat allt annat. Ätit frukost och lite sånt, så vi gick och la oss igen ;)
Vi rider senare, vart vi ska rida vet jag inte, de får vi se.
Ha en bra lördag!
//emma

» Dagens ridpass 12/9

Hejhej!

Idag red jag Tim på åkern, gick bra! Han var pigg, de märkte man när vi började gå ner mot åkern ;) gjorde iallafall lite igångsättningar, halt, skritt och flyttade undan för skänkeln lite grann. Efter de var han mycket mjukare! 
I traven var han också fin, han lyssnade för skänkeln och var pigg och glad ;)
De var bara när jag bytte varv och ställde åt vänster som han inte riktigt ville. Och sen så var de några gånger som han tyckte att jag var lite jobbig så han stannade eller sprang fortare :P när jag travade av försökte jag få igenom i sidorna, lyckades hyfsat bra så jag är nöjd!
Tim jobbade bra hela passet! Nöjd! Red i ca 45-50 minuter.

Haft en bra kväll/dag med johanna, hon sover även här inatt, får de vad vi hittar på imorgon :) hoppas ni haft en bra fredag!

//Emma

» Godmorgon folket!

Hejhej!

Idag är de skola som vanlig, är en ganska lugn dag tror jag! Efter skolan hänger jag med Johanna hem, sen sticker vi upp till stallet. Tim ska ridas idag, blir ett joggpass antingen nere på åkern eller paddocken! Johanna hänger med ner efter stallet, inte en aning om vad vi ska hitta på då ;)
Men ni får ha en bra fredag!

//Emma

» Bra dag!

Idag har dagen vart bra, även om lektionerna var jätte långa och alla raster var korta idag. Men gjorde dagen så rolig som möjligt, så skoldagen har faktiskt gått ovanligt fort! Roliga kompisar som gjort min dag idag! 
Tog de lugnt när jag kom hem från skola, Manda hängde med hem en stund, vi gjorde inte så super mcket, men vi hade kul endå!
Stack upp till stallet nu på kvällen och fixade allt, tog in hästarna och gav dem sista maten. Klappade på Timson och gav honom lite pussar på mulen ;) Nu ska jag fixa lite, plugga lite spanska. Så vi hörs helt enkelt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Skola!

Heejj allesammans!
 
Just nu har jag syslöjd, väntar på att få hjälp ;) Vart en lugn dag, med låånga lektioner och korta raster.. Har två lektioner till, men de är lugna lektioner de med!
Tim vilar idag, åker upp sen och fixar stallet bara
Nu ska jag fortsätta, hejdåå!
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Hejhej!

Godmorgon allesammans, sovit gott?

Jag känner mig faktiskt ganska utvilad, men skulle endå kunna sova i någon timme till om de inte vart skola. Idag får Tim nog vila! Åker upp och mockar och sånt sedan. Idag är den sämsta dagen i veckan i skolan, korta raster och låånga lektioner.. Men vi kör endå på att de kommer bli en bra dag!
Nu ska jag gå upp! Ha dé! <3//Emma

» Taggad Tim!

Jag kom hem från stallet för ca en halv timme sen.
Jag red ner till åkern här hemma, Johanna hängde även med. Vi var ute i en timme sammanlagt. Var faktiskt väldigt kul att rida på åkern, Tim var taggad ;) 
Blev ett ganska hårt pass, men han jobbade bra! Han har börjat få fram lite "shettis" fasoner ;) Ibland bara han stannar och sen så vägrar han fatta galopp i ena varvet.. De gick seriöst inte, antingen blev de fel galopp eller så blev de korsgalopp ;) men han var super duktig endå! 
Gjorde lite tempoväxlingar och red runt lite hur som helst, volter, serpentiner och kringelikrokar! 
Han var stark i början, men de lossnade efter en stund! Julia skrittade även av.
Nöjd!

Just nu tittar jag på idol, har ingen direkt favorit ;) men hoppas ni haft en super dag!


//Emma

» Bild

Hejhej!
 
 
Jag ska ha bild nu, efter bilden är de mat, men de känns som vi redan ätit ;) Vart en lugn men bra dag en så länge. Men nu ska jag fortsätta. Hejdå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Godmorgon onsdag!

Hejj allesammans, sovit gott?

Jag är helt slut just nu, hoppas jag piggnar till lite. Idag är de skola, ganska lugn dag tror jag. Händer inget speciellt. När jag kommer hem ska jag upp till stallet, Tim ska ridas. Han behöver komma ut. Men nu måste jag gå upp, hejdå!

//Emma

» Dagens ridpass!

Hejhej! Har ni haft en bra dag?
 
Min dag har vart bra, vart lite trött, men de har vart en bra dag endå. 
Tim fick sig ett paddockspass, gick bra. Gick inte dåligt, men de gick endå inte super bra. Gjorde lite volter, tempoväxlingar, halter, serpentiner och lite fattningar. Skrittade fram ganska länge.
I traven var han ganska fin, ökade och minskade tempot lite grann. Han lyssnade hyfsat bra! Först ville han inte fatta galopp i högervarv, men sen så gick de jättebra! I vänstervarv (som han har haft svårt med att fatta galopp i) gjorde han en super fin galoppfattning från skritt!
När jag travade av honom försökte jag ställa igenom i sidorna, först ville han inte, men efter en stund gav han med och gjorde de jättebra! Ganska nöjd faktiskt!
Julia skrittade av, jag hjälpte henne lite och hade lite ridlektion för henne ;) Hon lyssnade jättebra på vad jag sa, så jag är nöjd! ;) Hon var även super duktig!
 
Nu ska jag göra lite läxa och sedan ska jag gå och lägga mig! Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Hemma

Jag kom hem från skolan för en stund sedan, vart en ganska lugn dag, inte hänt så mycket. 
Får se om jag rider idag, blir troligtvis lite ridning, men vi får se! Ska göra lite spanska också, men annars är de inget mer som händer!
Hoppas ni haft en bra dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Skola

Hej och godmorgon allihopa!

Om en stund ska jag dra till skolan, är en ganska lugn skoldag idag tror jag. Händer inget speciellt! Efter skolan ska jag väll upp till stallet, får se vad jag gör med Tim idag.
Tror inte de händer så mycket mer idag faktiskt. Men h en bra dag!
Ha dé!


Måste ta med mig kameran upp till stallet någon dag!


//Emma

» Allmänt om dagen!

Heejj allesammans, haft en bra dag?
 
Skolan har vart lugn, var hos tandläkarn en stund på dagen så missade lite. Men de gjorde inte så mycket ;)
Hade världens huvudvärk sista lektionen.. Men de var bara att bita ihop och slutföra skoldagen! Hängde med när Julia red, efter skolan. Hon var jätte duktig! Inte gjort så mycket mer idag, vädret är inte så roligt.. Regn,regn och regn ;) Man blir lixom inte så taggad på att göra något. Tim vilar idag!
Nu ska vi släppa in hästarna, så hejdåå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Godmorgon!

Hejj allihopa, sovit gott?

Jag är helt slut.. Även om jag la mig i tid igår. Idag är de måndag, ny skolvecka. Händer inget speciellt i skolan tror jag, jag ska till tandläkarn sedan. Inte en aning om hur jag gör med Tim idag, men de får vi helt enkelt se då!
Ha en bra måndag så hörs vi!
//Emma

» Dageen

Hejhej, haft en bra dag? Min dag har iallafall vart bra!
 
Hängde ju med Johanna på tävling, vilket som var kul! Gick även jättebra för henne! Hängde med dem hem sedan, vi gjorde inte så super mycket, men de var kul endå! Vi gjorde ALSicebucketchallenge.. Var hur kallt som helst! Men de var kul och vi skrattade ihjäl oss några gånger ;) Hängde även med dem upp och släppte in hästarna, klappade och gosade lite med Tim. Vart en lugn dag! 
Hoppas eran dag vart bra iallafall! Nu ska jag fixa inför skolan imorgon, blir ett tidigt godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Godmorgon!

Hello! Sovit gott?
 
 
Jag gick upp för en stund sedan, flög upp ur sängen :P Trodde att jag hade bråttom, men de hade jag visst inte.. ;) Idag ska jag med Johanna till tävling, ska bli kul!  Tim vilar idag, åker upp till stallet en stund innan vi ska åka så hinner jag mocka, packa hö och sånt!
Inte en aning om vad som händer mer idag ;) Men de lär vi se!
Ha en bra söndag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Lördag 6 september!

Idag har de vart en lång och varm dag! Stod på loppisen i ca 3-4 timmar i stekande sol! Var ingen rolig loppis för de var inga som var där och köpte utan bara massa som sålde grejer..
Johanna hängde med hem sedan, vi käkade pizza och sedan stack vi upp till stallet.
 
Jag red Tim i paddocken, gick helt okej! Gjorde lite volter, tempoväxlingar och övergångar. Han var seg i igångsättningarna, men annars var han rätt piggelin. Galopperade även lite grann, kunde inte sitta ner så fick stå upp :P Kan inte sitta ner eftersom han har så korta ben och tar korta steg så blir de lixom fel när jag sitter ner. Vi kommer i otakt ;) I slutet när jag travade av "lyfte" han ryggen, nämen man kände att han bar sig själv och fick en annan form! Mamma som satt och tittade sa att de var en stor skillnad från jag började och tills jag slutade.
Julia skrittade av honom en stund. Ganska nöjd med honom!
 
Jag, mamma och Julia stack ner till mormor och morfar en stund efter att vi vart i stallet. Kollade lite tv med dem och hade lite popcorn och sånt, myys!
Så mycket mer har inte hänt idag, även så känns de som dagen har varit väldigt lång!
Men hoppas ni haft en super dag så hörs vi imorgon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Hejj!

Godmorgon allesammans! 


Jag vaknade för en stund sedan, skönt att få sova ut lite. Men skulle lätt kunna sova lite till ;) 
Idag ska vi åka och sälja på loppis, har tre kassar med hästgrejer som vi ska försöka sälja. Vissa grejer är helt nya ;P
Får se vad jag gör med Tim idag.
Men ni får ha en bra dag!

//emma

» Mys!

Just nu sitter jag vid TV:n med familjen och myser! Tittar på gladiatorerna. 
Tim fick sig ett pass i paddocken idag, skritt och trav. Han var lite stel, men inte så konstigt ;) red lite volter, övergångar och tempoväxlingar, syrran red även en stund!
Syrran stylade även Tim idag :P Nämen hon gjorde lite tofsar och sånt. Tim skötte sig jätte bra och jag är nöjd!

Nu ska jag fortsätta kolla, så ha en fortsatt bra mys-fredag!

//Emma

» Heeelg!

Hej allihopa, haft en bra skoldag? Min dag har faktiskt vart bra!
 
Hade skolfoto idag, korten blev lika mycket katastrof denna gången som alla de tidigare åren :P Jaja, nu är de gjort iallafall ;)
Men dagen har vart ganska rolig faktiskt, fått skrattanfall då och då.. :P Sticker upp till stallet lite senare, Tim ska få jogga lite i paddocken hade jag tänkt! Känns som de var 100 år sedan jag red ;) Känns så himla konstigt när man tar in hästarna nu och tittar sig om innan man säger godnatt till hästarna och alla boxarna är fulla men varken Benz eller Kajal står där..  Men ha en fortsatt bra fredag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Freeeedag

Hej och godmorgon allesammans! Har ni sovit gott?


Idag står de vanliga på schemat, skola och stallet. Taggar fotografering i skolan idag.. Nämen vi ska ta skolfoto. Idag hade jag tänkt rida Tim, lite skritt och trav i paddocken.
Tror inte de händer så mycket mer idag faktiskt. Men de är en lugn dag!
Ha en bra dag!
//Emma

» Dressyrponny!

Idag fick Tim gå en stund på linan. De gick jätte bra! Blev skritt och trav, han var faktiskt jätte lydig!
Borstade och fixade länge innan jag gick ner med honom till paddocken. Lindade och knoppade honom. Kändes konstigt att linda på sånna korta ben :P Men han var hur söt som helst och såg verkligen ut som en dressyrponny! Han tuggade och frustade massor! Innan jag släppte ut honom igen fick han lite "nagellack" på hovarna. Ena kusinen var även med uppe i stallet idag, hon tittade på när jag linade honom och hjälpte mig borsta och lite sånt.
 
Skoldagen har vart helt okej faktiskt! Även om lektionerna vart sega och rasterna korta. 
Har precis duschat och fixat iordning mig, ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt, är galet trött! Men hoppas ni haft en toppen dag så hörs vi imorgon! 
Ha dé!
//Emma

» Syslöjd!

 Hejhej!
 
Nu har typ halva dagen gått, just nu sitter jag på syslöjden, börjar alldeles strax.
Dagen som gått har vart ganska seg då vi haft långa lektioner och korta raster! När jag kommer hem blir de stallet, får somsagt se vad jag gör med Tim idag. Funderar på om jag ska longera honom eller vad jag ska göra.
Men nu ska jag börja, hejdåå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma
 
 

» Godmorgon torsdag!

Hejj allesammans!


Idag blir de skola, torsdagar är också en ganska tråkig dag. Har korta raster och långa lektioner. Efter skolan någon gång sticker jag upp till stallet. Tim ska borstas och fixas. Får se vad jag gör med honom idag, inte riktigt bestämt mig än.
Mer händer nog inte idag tror jag. Nu ska jag ta mig upp och fixa iordning mig till skolan! 
Ha en bra daag!

//Emma

» Nytvättad!

Idag fick Tim sig en duschning! Tim har vart väldigt löjlig när de gäller vatten och sånt. Förra året stegrade han och höll på när man tog en blöt svamp på honom, men idag kunde vi till och med använda vatten slangen! 
Men ja, nu är han ren iallafall! Har inte ridit eller något sånt, men han fick ju sig somsagt en duschning och borstning istället!
Han verkade väldigt nöjd! Han fick på sig ett litet täcke bara så att han skulle torka.

Just nu sitter jag vid TV:n, tittar på idol. Hade lite gäster här förut, vi fikade lite. Var kul! Men nu ska jag fortsätta kolla! Hoppas ni haft en toppen dag!
//Emma 

» Studsmatta!

Tjosan allihopa!


Just nu är jag ute med syrran, vi hoppar studsmatta ;) skolan gick bra, dock har de vart lite segt. Är typ hur varmt som helst ute! Sticker upp till stallet senare ikväll, får se hur jag gör med Tim idag. 
Ska iallafall ta in och borsta honom noggrant :)//Emma 

» Engelska

Hejhej! Nu ska jag snart gå in på lektion, har engelska. Efter engelskan är de bara en lektion kvar, spanska. Har typ löxförhör :P
Efter skolan blir de stallet!
Ha dé!
//Emma

» Godmorgon allesammans!

Hejsan, sovit gott?


Idag händer de inte då mycket m, blir en lugn dag. Ska sticka upp till stallet efter skolan för att ta ut Tim och fixa med honom lite. Hade tänkt att leda honom ut i skritt. 
Tror inte de händer så mycket mer idag faktiskt, men hoppas ni får en bra onsdag så hörs vi!
//Emma 

» Tisdag!

Jag kom hem från skolan för en stund sedan, vart en lugn men ganska tråkig dag. På tisdagar har vi bara tråkiga lektioner. Men de har vart helt okej endå!
Ska väl upp till stallet sedan och mocka,fixa foder. Får se om jag rider eller gör något med Tim idag. Så mycket mer händer inte idag tror jag ;)
Ha dé!
 
Benzon <3
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Godmorgon!

Hejhej, sovit gott?
Jag ska snart gå upp och fixa iordning mig, skola står på schemat idag (som alla andra vardagar:P). Idag slutar vi den vanliga tiden. Får se om jag tar ut Tim e stund idag, åker nog iallafall upp och borstar honom!
Händer inget wpeciellt i skolan idag, har inga roliga lektioner.. Ska göra lite spanska läxa ikväll, men annars händer de nte så mycket mer faktiskt ;)
Dem verkar vara nöjda med Benz, super kul! Aja, nu måste jag gå upp..
Ha en bra dag!
 
 
Skriv vad ni vill läsa om på denna bloggen, nu när jag inte rider så har jag ingen aning om vad jag ska skriva om.. Kommentera!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma

» Bra dag!

Min dag har vart bra, hoppas eran också vart de!
Skoldagen var ju inte lång, så de gick väldigt snabbt. Sen så blev de ju lite shopping med mamma, myys! Köpte inte super mycket, men de var behövliga grejer jag köpte!
Hängde ju sedan med syrran till hennes ridning, var vääldigt varmt faktiskt ;) Men syrran skötte sig bra och hästen också. Stack upp till stallet förut, gosade lite med Tim. Mer har faktiskt inte hänt idag, men de har vart en bra dag! Kändes dock ganska konstigt när alla hästarna stod inne och man inte såg att Benz var där.. ;)
Men nu ska jag snart sova, vart helt slut hela dagen!
 
 

Smulan 

//Emma 

» Chill med halvdag!

Hejhej! Slutade för mer än 3 timmar sedan, ganska chill faktiskt ;) jag och mamma stack direkt till allum då, köpte lite kläder! Just nu är jag på väg till syrrans ridskola, hade tänkt att titta på idag när hon rider.
Senare idag sticker vi upp till stallet och fixar lite med Tim, tror han får vila idag igen. 
Ha dé!

//Emma

» Godmorgonn

Har ni sovit gott? De har inte jag ;) sovit med kattungen inatt, hon har gått runt och sånt. Så jag tröttnade på att vakna hela tiden och inte kunna somna.. Så mamma tog katten :P
Idag slutar jag tidigt, halvdag ;) Kanske tar ut Tim en stund, men har inte bestämt mig än. Men ni får ha en bra måndag!//Emma