» MIN RESA MED BENZ!

Jag hade Benz i ca 2 år, gud vad jag lärde mig mycket under den tiden!!
Från att inte kunna leda honom själv till och från hagen, kunde knappt någonting när vi köpte honom. Hade precis startat LB:1 på Kajal, tror inte jag hade startat LA ens. Mycket träningar i början på Benz, runt 3 stycken träningar varje vecka i början. 
De var en stor skillnad från Kajal. 13 April 2013 startade vi vår första tävling, en LB:1 på 64% och en LA:1 på 68%. Första lagtävlingen, kommer ihåg att jag var så himla nöjd och stolt! Men de var även motgångar, 5 Maj 2013 startade jag en LA:1 på 57%.. Men sen gick de bättre igen, 10 Maj var de andra lagtävlingen, startade en LB:1 på 74% och en LA:1 på 70%!! Kom ihåg att jag var så nervös inför ärovarven, kunde inte fatta galopp på något utav ärovarven, haha. 
De tävlingsåret fortsatte gå lite upp och ner. Jag lärde mig mycket under bara de året! Hösten 2013 var de faktiskt nära att vi sålde Benz, jag klarade inte av att rida honom längre, fick alldeles för ont. (skada i nacke/axlar sen jag trillade av Kajal för länge sen). Men jag ångrade mig och fortsatte rida och kämpa på.
Debuterade även LA:P1 de året på bra procent.
 
2014's tävlingsår inleddes inte så himla bra.. Red DIV 2 detta året också, första tävlingen för mig detta året och första lagtävlingen detta året. Vi var i Ulricehamn, vet inte vad som hände riktigt, jag och Benz kommunicerade väl inte så bra helt enkelt.. De andra lagkompisarna red så bra så mina procent räknades bort! Detta året har också gått väldigt mycket upp och ner! Från att vara nere på botten och nära på att ge upp så har vi fortsatt. Klubbmästare 2014 blev vi detta året! Vann DIV2 och andra vinster och placeringar. Men somsagt de har gått upp och ner hela tiden. Min och Benz sista start var 23 Augusti 2014 i Ulricehamn, jag debuterade lagtävlanspogrammet. Domaren var väldigt snäll med poängen.
 
Jag bestämde mig för att sälja Benz för att komma vidare i min ridning, kände att vi hade gjort vårat tillsammans. Han var ju endå 19 år, gammal herre ;) De kändes lite som han hade tappat lusten på tävlingsbanorna, så många år som han tävlat! Jag var fast för mitt beslut och 1-2 veckor senare åkte han till nytt ställe. Otroligt glad över att få haft chansen att ha Benz och rida honom. Lärt mig så himla mycket under dessa två åren! Stolt över de vi gjort tillsammans och hur jag utvecklats i min ridning!!
 
 
2013 (bilden nedanför)
 
2014 (bilderna nedanför)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Emma



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo